KAPSKÉ MESTO

KAPSKÉ MESTO

|

Termín presunutý! Tešíme sa na vás v roku 2022!

Jar 2022, termín upresníme.

Po stáročia prichádzali do Južnej Afriky ľudia z najrôznejších kútov sveta. Ich potomkov dnes vystriedali turisti a rovnako ako ich predchodcovia sa aj oni môžu tešiť z panenskej prírody, na rozdiel od nich však s plným komfortom. Južná Afrika sa o svojich návštevníkov vie skvele postarať.

Moderne vybavené hotely ponúkajú pohodlie, bezpečie a dokonalé služby, na stoloch reštaurácií sa ponúka miestne špeciality spolu s vynikajúcou medzinárodnou kuchyňou. Juhoafrické vína patria medzi najlepšie na svete.

Najvyspelejšia krajina afrického kontinentu ponúka mnoho lákadiel - od unikátnych prírodných rezervácií, cez pulzujúce kozmopolitné veľkomesta až po diaľkami voňajúce prístavy.

Pre obyvateľov strednej Európy je príťažlivá aj svojim príjemným subtropickým podnebím. Vďaka svojej polohe na južnej pologuli je tu leto v čase, keď u nás vládne zima. Stretnutie s tzv. "Veľkou päťkou" - slonom, nosorožcom, levom, leopardom a byvolov patrí vždy k najväčším zážitkom spojených s pobytom v tejto krajine.

Južná Afrika je jednou z mála krajín, kde každý cíti absolútna prepojenosť s prírodou a uvedomuje si svoju povinnosť ju chrániť.

Termín presunutý! Tešíme sa na vás v roku 2022!