Párty na Jadrane číslo 3 s VIP Prémiou

Párty na Jadrane číslo 3 s VIP Prémiou

|

Na párty na Jadrane číslo 3 sme čakali dlhé 4 roky, ale určite sa zhodneme na tom, že sa to oplatilo. Aj teraz sme si užili bohatý program a oddych pri mori s našimi vernými zákazníkmi.

Naša spoločná dovolenka sa začala v piatok, 23. júna. Aj tentokrát sme sa s VIP Prémiou vybrali na už známy ostrov Krk, ktorý nás už tretíkrát privítal priezračným morom a autentickou stredomorskou atmosférou. Počas dňa sa na recepcii rezortu Dražica začali postupne objavovať známe tváre zákazníkov z Inter Cars Česko a Slovensko. Villu Lovorka sme obsadili v hojnom počte – takmer 180 ľudí pripravených užiť si párty na Jadrane číslo 3.

Víkend sme strávili vylihovaním na priľahlých plážach, zábavou na paddleboardoch, prechádzkami po historickom centre mesta či v miestnych kaviarničkách a reštauráciách. Mnohí využili možnosť potúlať sa po ostrove na elektrobicykloch a preskúmať tak miesta, na ktoré sa autom tak ľahko dostať nedá. Mali sme medzi nami aj vášnivých cyklistov, ktorí si túto, miestami aj naozaj adrenalínovú jazdu nenechali ujsť ani jeden deň :)

Plavba loďou Tajana

V pondelok nás už v prístave čakala párty loď Tajana. Veríme, že kapitán bol pripravený na slovensko-českú posádku na čele s DJ Kajom a Slávom Jurkom, ktorí roztancovali celú loď našimi obľúbenými hitmi. Prvá zastávka bola na ostrove Svätý Grgur, kde nás čakala súťaž Inter Cars Survivor. Účastníci boli skvelí, bez problémov sa podujali na preteky so zatĺkaním klincov, streľbu s gumenými kačicami, či na plavecký výkon v pyžame vyplnenom nafúkanými balónmi. Následne sme sa presunuli na ostrov Plavnik, kde sme si už tradične užili skákanie do vody, opaľovanie a plávanie v krásnej zátoke s tyrkysovou vodou.

Športové výkony vystriedala párty v Klube Volsonis

Ďalší deň sa konal beach volejbalový turnaj, kde sa prejavil nejeden športový talent a bojovný duch. Gratulujeme víťaznému tímu a sme pyšní na našich kolegov z Inter Cars Slovensko, že nás takto úspešne reprezentovali :) Po športovom výkone sa mohol znova prejaviť náš česko-slovenský temperament a chuť baviť sa v klube Volsonis. Párty si užili aj tí najmenší, začali sme zábavnými súťažami v záhrade pod dohľadom Sláva, ktorý mal oči všade a neuniklo mu žiadne porušenie pravidiel :)

Pomaly sa začalo stmievať a na stage sa objavilo očakávané DJ duo Malalata, ktorí okrem našej hymny „Ešte sa nejde spať“ zahrali skvelý set plný balkánskych rytmov. Neodradilo ich ani počasie a presunuli sa s nami dole, kde ich následne vystriedal náš obľúbený DJ Kajo, ktorý už pozná všetky Inter Cars hitovky. Tentokrát sa mali možnosť prejaviť aj tanečné talenty a tých teda naozaj nebolo málo.

Adrenalínová jazda na wakeboardoch a vodných lyžiach

Štvrtok sme začali adrenalínovo, na Wakeboard Cable Krk, kde sme si vyskúšali vodné lyžovanie a wakeboard. Niektorí sa v tomto športe tak našli, že si lyže nedali dole až do obeda. Išlo vám to naozaj výborne!

Aj tento rok sa na Krku stretla skvelá partia ľudí s chuťou zabaviť sa a užiť si chvíle, ktoré môžeme stráviť spoločne. Nesmierne sa z toho tešíme a všetkým vám ďakujeme za to, že ste na Krk priniesli dobrú náladu, a že ste sa rozhodli stráviť dovolenku práve s Inter Cars. Už sa nevieme dočkať ďalšej príležitosti sa s vami opätovne stretnúť.

Zaregistrujte sa na vippremia.sk a užívajte si výhody nášho vernostného programu

Ak nie ste súčasťou nášho vernostného programu VIP Prémia a radi by ste s nami chodili na výlety, či si vylepšili svoju dielňu kvalitným garážovým vybavením, neváhajte a zaregistrujte sa na vippremia.sk ešte dnes. Vďaka registrácii získate aj prístup k novinkám v Inter Cars či k informáciám o akciových ponukách.