Juhoafrická republika s Inter Cars

Juhoafrická republika s Inter Cars

|

Tentokrát už to vyjde! Moderné kozmopolitné mesto s jedinečnou polohou na pobreží mora a na úpätí hôr týčiacich sa do výšky až 1 000 metrov nad morom nás privíta nádhernou prírodou, ale aj kvalitnými službami.

Príjemné subtropické podnebie, nádherné pláže či vodopády a výborné miestne vína, ktoré patria medzi tie najlepšie na svete. 

Táto unikátna krajina sa môže pýšiť nedotknutou prírodou, ale aj modernými hotelmi s výborným servisom a spoľahlivými bezpečnostnými opatreniami. Navyše, Južná Afrika je miestom, kde môžete stretnúť takzvanú „Veľkú päťku“ - slona, nosorožca, leva, leoparda a byvola.

Najvyspelejšia krajina afrického kontinentu ponúka mnoho lákadiel - od unikátnych prírodných rezervácií, cez pulzujúce kozmopolitné veľkomesta až po diaľkami voňajúce prístavy.

Veríme, že tentokrát sa to podarí, spolu sa vydáme na cestu za dobrodružstvom a odnesieme si so sebou zážitky, na ktoré sa nezabúda. Okrem Kapského mesta, ktoré je považované za jedno z najkrajších miest na svete, môžete navštíviť aj nádherné Viktóriine vodopády, ktoré patria medzi miesta Svetového dedičstva UNESCO.

Do Kapského mesta vyrážame 9. marca!  Prihláste sa na vippremia.sk