Lyzovačka s Inter Cars

Lyzovačka s Inter Cars

|

Nasssfeld - 24.január - 28.január 2016

Už ste niekedy montovali motokáry na lyžovačke? Že nie? Asi ste neboli na lyžovačke s Inter Cars! J Ôsmy krát Nassfeld a určite nie naposledy. Lyžiarske stredisko v Korutánskych Alpách sa vždy koncom januára premení na dejisko zábavy a hier pod moderátorskou taktovkou Sláva Jurka. Pre tento ročník si pre nás vymyslel naozaj zaujímavé súťaže a „organizátorom“ dalo naozaj zabrať zohnať a priniesť všetko potrebné do Álp J.

  Riki, majiteľ hotela, v ktorom sme pravidelne ubytovaný v priebehu roka investoval do zariadenia baru (možno o rok prekvapí wellnesom J) a tak sme ho hneď po úvodnom brífingu otestovali. Všetkých sme rozdelili podľa geografického kľúča do 5 skupín (Západ, Považie, Kamzíky, Východ a Česi) a súťaže sa mohli začať. Na ich konci, po zrátaní všetkých bodov neboli len individuálni víťazi, ale aj celkový tímový víťaz Inter Cars lyžovačky 2016! Nebudem Vás napínať, Česi to neboli J. A v čom sa súťažilo? Po minuloročnom úspechu súťaže Milujem Slovensko, ktorú sme si po vzore tej televíznej upravili pre vlastné potreby, sme výberom potešili našich západných susedov a pripravili súťaž „Milujem Česko“. Hádanie slávnych osobností, doplňovanie textov pesničiek, slepá mapa a na záver súťaž v rýchlosti jedenia krupicovej kaše! J Ďalší deň, sme mali preteky drevených motokár, ktoré si však jednotlivé tímy museli najskôr postaviť! K dispozícii mali len zopár dosák, kolieska, náradie a nejaké serepetičky pre správny dizajn motokáry. Na tretí deň sme už tradične zorganizovali lyžiarske preteky, ktoré mali svojich víťazov ako v ženskej, tak aj mužskej kategórii, ale prvý krát sa hodnotil aj tímový výsledok, ktorý mohol ako posledný ovplyvniť finálne poradie výsledkov. Všetky tieto vyhodnotenia sme ako inak zakončili veľkolepou párty u Fatiho Apres-ski bare! Na záver musíme poďakovať aj vodičom autobusu, ktorí nám pomohli dostať sa naspať do hotela, keďže tento rok bolo nezvyklo málo snehu a zlyžovať sa po našej „skratke“ nedalo. A kto bol vlastne celkovým víťazom? Nájdete ich na priložených fotografiách.

Ešte ste s nami neboli na lyžovačke? Neváhajte, určite neoľutujete, keď sa prihlásite na ďalší ročník. Preto zbierajte body a sledujte webku vippremia.sk !