Tradičná zimná párty na lyžiach!

Tradičná zimná párty na lyžiach!

|

Posledný januárový víkend roku 2018 patril už tradične Inter Cars zimnej lyžovačke s VIP PRÉMIOU. Približne 100 zákazníkov spolu so zamestnancami Inter Cars sa na 5 dní vybralo do rakúskeho lyžiarskeho strediska Nassfeld, ktoré je známe najmä svojimi slnečnými dňami, ktorých počet siaha vysoko nad alpský priemer.

Do Nassfeldu sme prišli v stredu, 21. januára v popoludňajších hodinách. Prvé hodiny lyžovačky sa niesli v znamení prvotných nevyhnutných úkonov – ubytovali sme sa, navoskovali sme si lyže a snowboardy a po večeri sme sa stretli v hotelovom bare, kde pokračovala voľná zábava, ktorou (a celým našim pobytom) nás sprevádzal obľúbený slovenský moderátor SLÁVO JURKO. Hoci zábava bola výborná, všetci sme sa už tešili na nasledujúce ráno.

Viera v pekné počasie sa vyplatila, svahy boli zaliate slnkom a my sme boli pripravení na skvelú lyžovačku. Po celom stredisku boli rozmiestnené checkpointy. Za dosiahnutie každého checkpointu dostali lyžiari body do tomboly, ktorá bola vrcholom večerného programu. Okrem zábavy pri hľadaní týchto miest tak mali zúčastnení možnosť spoznať celé stredisko.

S blížiacim sa večerom sme sa všetci tešili na večernú zábavu v hotelovom bare. Okrem vyhlásenia tomboly, hudby, drinkov a tanca sa v tento večer žrebovali štartovacie čísla na lyžiarske preteky, ktoré sa konali hneď v nasledujúci deň, v piatok. Súťaženia chtiví lyžiari tak mali celý štvrtok rozcvičku, aby v piatok predviedli čo najlepšie výkony.

Piatkové preteky pod Slávovou moderátorskou taktovkou dopadli výborne. Všetci sa bavili, slniečko svietilo a tieto ideálne podmienky (samozrejme, že spolu so skvelými lyžiarskymi schopnosťami) priniesli očakávané víťazstvá. Dobrá zábava pokračovala až do noci v hotelovom bare, kde prebehlo vyhlásenie výsledkov pretekov a program sme spestrili aj súťažami. Posledné dva dni sme strávili na svahu, odchod naspäť na Slovensko sme zahájili v nedeľu v popoludňajších hodinách. Tento rok si na svoje prišli aj fanúšikovia skialpinizmu, pretože mali možnosť zapožičať si výstroj a spolu s inštruktormi sa vydali na približne 2-hodinovú výpravu.

Lyžovačka veru stála zato, v nedeľu sme sa vrátili do reality všedných dní príjemne unavení a s úsmevom na perách. Už teraz sa tešíme na nadchádzajúcu zimu a pevne veríme, že počasie nám bude priať aj počas lyžovačky v budúcom roku rovnako, ako nám prialo tento rok.