Párty na Jadrane s VIP Prémiou!

Párty na Jadrane s VIP Prémiou!

|

Posledný júnový týždeň roku 2018 sa v Inter Cars niesol v atmosfére Chorvátska. Spolu s približne 120 zákazníkmi z Čiech a Slovenska sme sa vybrali na veľkú párty na ostrov Krk, kde na nás nečakalo iba leňošenie na pláži, ale tiež veľa zábavy, atrakcií a výletov! Čo všetko sme si na tomto krásnom ostrove užili?

Výlet loďou

Tajana, 150-miestna výletná loď nás spolu s posádkou priviedla na dva chorvátske ostrovy. Prvou zastávkou bol ostrov Ráb. Vylodili sme sa v rovnomennom meste Ráb, ktoré je miestnym centrom umenia a kultúry. Mesto je naozaj krásne, o čom sme sa presvedčili počas jeho prehliadky. Pokračovali sme návštevou olivových hájov na ostrove Pag. Samozrejme, najväčšou atrakciou bola samotná plavba, ktorú sme rýchlo premenili na párty plavbu, o čo sa postaral aj Slávo Jurko. Takýto výlet si určite zopakujeme aj budúci rok!

Kajaking alebo Volejbalový turnaj KRK Open

Výlet na kajakoch nám na prvý pokus nevyšiel, pretože počasie bolo proti. Slávo však veľmi promptne zorganizoval náhradný program v podobe volejbalového turnaja. Jeho aktivitu „ocenili“ najmä jeho protihráči, ktorí veľmi rýchlo pochopili, že keďže je Slávo hráč a aj čiarový rozhodca zvaný jastrabie oko, bude veľmi ťažké ho poraziť. Našťastie vedenie Inter Cars Slovensko nemá čas trénovať volejbal, takže sa misky víťazných váh opäť naklonili na stranu súperov ????. Ale naspäť ku kajakingu. Ten sa našťastie uskutočnil a všetci účastníci ocenili jeho skrátenú verziu, pretože to bola naozaj zaberačka!

Párty v klube VOLSONIS

Ide o jedno z najzaujímavejších miest na chorvátskom pobreží Jadranského mora, kde si môžete vychutnať koktejly, živú hudbu a nočný život. Volsonis je najväčší bar na ostrove, ktorý sa nachádza v obrovskej 2000-ročnej rímskej stavbe pod zemou, pôvodne rímskej pevnosti. Na to, aby objekt sprístupnili, museli vykopať viac 850 sklápačiek zeminy, všetko ručne a bez moderných technológií. A to sa niektoré časti Volsonisu nachádzajú pod morom! Ak sa v tejto úžasnej stavbe máte možnosť prechádzať, uvidíte staroveké podzemné veže, chodby, morskú vodu, krásnu romantickú záhradu, jediné dva Venušine oltáre na východe Jadranu a iné zaujímavosti. Prípadne si kliknite na www.volsonis.hr.

No a k párty iba krátko. Čo sa stalo na Krku, ostane na Krku ????

Wakeboard

Keďže vodné lyžovanie bolo naplánované na druhý deň ráno po párty vo Volsonise, účasť sa očakávala skôr menšia. 50 nadšených „lyžiarov“ bolo teda skôr prekvapením ako očakávaním. Príjemným zistením po skončení tejto akcie bolo, že vodné lyžovanie je naozaj pre každého a po piatich či šiestich úvodných hlavičkách do vody päť metrov po štarte každý spravil aspoň jedno kolo. Ono bolo aj lepšie padnúť po piatich metroch, pretože to bolo na doplávanie k brehu na skok na rozdiel od toho, keď niekto spadol po 300 metroch a celú túto trasu musel preplávať s lyžami v rukách. Zážitkom bolo určite aj samotné sledovanie pokusov a pádov a počúvanie príznačných Slávových komentárov, ktorý celú akciu moderoval. V tejto kapitole je určite potrebné spomenúť jedného účastníka, pri ktorom každý predpokladal, že sa skôr utopí ako si zalyžuje a napriek veľmi nízkemu kurzu na to, že padne ešte na štarte prekvapil a ako jediný zo štartovného poľa spravil na prvý pokus celé jedno kolo! Jozef Patráš, klobúk dole ????

Výletné člny

Keďže naši organizátori, chlapci z Promolandu, majú aj skúšky na šoférovanie člnov, nedalo sa nevyužiť tento potenciál a vyčlenili sme 2 dni, kedy sme našim hosťom pomohli zatraktívniť program o celodenný pobyt na krásnych nedostupných plážach, kde sa dá dostať iba na člne. A tak sme ráno vozili ľudí na divoké pláže a večer naspäť. Pri tejto akcii bolo rozhodne dôležité zapamätať si koľkých ľudí a hlavne kde sme vysadili, aby sme na konci dňa nepočítali straty a z neobývaných ostrovov nespravili dočasne obývané.

Výlet s VIP Prémiou na ostrov Krk mal jedno negatívum. Nedá sa povedať, že sme mali šťastie na počasie, ale verím, že aj vďaka pripravenému programu sa účastníkom výlet páčil a o rok sa stretneme opäť na ďalšej letnej párty Inter Cars!