Zbojnícka lyžovačka – Nassfeld 2019!

Zbojnícka lyžovačka – Nassfeld 2019!

|

Lyžovačka s Inter Cars patrí u nás k najočakávanejším udalostiam roka a ani tento rok nemohla chýbať. Záujem bol ako vždy veľmi vysoký, zájazd sa na stránke VIP Prémie vypredal v priebehu 2 hodín! Aj toto svedčí o jej veľkej obľube a my sme sa Vás snažili, ako každý rok, nesklamať!

Posledný januárový týždeň sme sa zase stretli a spolu strávili nádherných 5 dní v známom stredisku Nassfeld, ktoré už naozaj nie je potrebné bližšie predstavovať a drvivá väčšina zákazníkov ho už má ako „druhý domov“.

Tento rok ste väčšina dali prednosť pohodlnej ceste autom, takže každoročný hromadný príchod autobusom sa prvýkrát nekonal. Stretli sme sa všetci pri spoločnej večery a šťastný príchod oslávili v hotelom bare za asistencie DJ Ivana a neodmysliteľného moderátora našich lyžovačiek Sláva Jurka.

 Téma tohtoročnej lyžovačky bola ZBOJNÍCI a zbojnícky duch sa niesol celým našim pobytom, takže každý „zbojník v družine“ si prišiel na svoje a čo-to nazbíjal.

A začali sme veru ako sa na poriadnych zbojníkov patrí! Hneď vo štvrtok sme zahájili osvedčeným zbieraním tombolových lístkov na jednotlivých check-pointoch. Najdôležitejší bol v bare „U Slováka“, kde každý vyčerpaný zbojník dostal,  bez ohľadu na vek, pohlavie a rodovú príslušnosť, nádherný zbojnícky dres, takže na svahu ste hneď poznali NÁŠHO ZBOJNÍKA ????. Aj najesť nám dali! A tak posilnení miskou gulášu a kalíškom „frndžalice“ sme boli pripravení na záverečné stretnutie v bare „u Fatiho“, kde nás už čakal Slávo s DJ Ivanom. Myslím, že opisovať výbornú zábavu u Fatiho je ako by Juraj Jánošík povedal „ hádzať hrach na stenu“  (či pod nohy?). Ako praví zbojníci sme pľuvali hrach do vedra, hľadali ihlu v kope sena a výborne sa zabávali do neskorých poobedňajších hodín. Skrátka, kto nezažil, neuverí a môže akurát tak ľutovať!

Prípravu na piatkové preteky sme zvládli na výbornú a na štart sa postavilo 58 zbojníkov, zbojníčok a zbojníčiat. Na štart nás prišlo podporiť aj slniečko, takže sme zvládli preteky na výbornú, zranenia sa nám vyhýbali a užili sme si nádherný deň. Každý sa tešil na večerné vyhlasovanie víťazov, Zbojnícke hry a samozrejme na tombolu, do ktorej sme lístky poctivo zbierali dva dni.

Po náročných a na zážitky bohatých predchádzajúcich dvoch dňoch sa celá družina v sobotu rozpŕchla po svahoch naháňať lyžiarske kilometre, slniečko a čerstvý vzduch. Večer sme oslávili ďalší úspešný ročník lyžovačky v hotelovom bare a mnohí z vás sa už pýtali na ďalší.

Nedeľa sa už niesla v znamení príprav na cestu domov, niektorí ešte využili deň voľna na lyžovanie, iní sa po raňajkách, plní načerpaných síl a dobrej nálady, vybrali na cestu domov. Takže nám nezostalo nič iné iba zvolať : Na konééé... Nemáme! Tak utekajme!