EIBACH - citeľné zlepšenie jazdných vlastností

EIBACH - citeľné zlepšenie jazdných vlastností

|

Snahou Inter Cars je byt lídrom v každom segmente automobilového trhu, preto aj v segmente Tuning tomu nie je inak. Sme radi, že máme v svojom portfóliu významnú značku Eibach, ktorá pomáha tomuto segmentu výrazne rásť.

Spoločnosť Eibach bola založená v Nemecku v roku 1951 Heinrichom Eibachom, ktorý  položil základ pre Eibach Group, ktorá je teraz aktívna po celom svete. Po tom, čo Heinrich v roku 1967 zomrel, prevzal vedenie jeho syn Wilfried a vybudoval spoločnosť do súčasnej vedúcej pozície na trhu. Budúcnosť Eibach Group ako rodinnej firmy je zabezpečená angažovanosťou a spoluprácou tretej generácie, manažmentu a rodinného základu. Eibach má výrobné závody v Európe (Finnentrop, Nemecko), Severnej Amerike (Corona, CA, USA) a Ázii (Shanghai, Čína), ako aj strojárstvo a predaj v Austrálii, Anglicku a Južnej Afrike. Okrem toho poskytuje služby zákazníkom vo viac ako 80 krajinách po celom svete prostredníctvom regionálnych partnerov (alebo distribútorov). Eibach sa teší celosvetovej reputácii ako popredný výrobca vysokovýkonných pružín, komponentov a systémov, ako aj hi-tech priemyselných pružín – špeciálne pre náročné aplikácie. Rozsah použitia je veľmi rozsiahly: pokrýva takmer všetky oblasti vysokokvalitných priemyselných a automobilových aplikácií.

„Vôľa vyhrať“ je dobrý spôsob, ako opísať filozofiu EIBACH. Hlavným aspektom Eibach Suspension Components je citeľné zlepšenie jazdných vlastností – základ víťazstva – ktoré vám prináša priamo z motoršportu. Vylepšený športový vzhľad vášho vozidla s vysokovýkonnými produktmi je len druhoradý. Tu sa odlišuje od ostatných spoločností: ťažisko vozidla znižuje len do tej miery, do akej je to technicky praktické. Nenájdete tu extrémny tuning: v Eibachu sú prioritami výkon a ovládateľnosť – teda radosť z jazdy. Všetky produkty vyvíjú, vyrábajú a testujú sami. Len tak môžu na 100 % splniť vysoké nároky, ktoré kladie zákazník aj náš tím.

 

Technológia Eibach pre najlepší výkon Podvozok automobilu poskytuje základ pre efektívne a účelné uvedenie výkonu moderných motorov na cesty. Optimálne vyladený podvozok je teda ideálnou cestou k vynikajúcemu výkonu a stabilným špičkovým hodnotám. Ako v motoristickom športe, tak aj pri každodennom používaní. Komponenty Eibach sú oceňované po celom svete pre dokonalú súhru pružín, tlmičov a odpruženia – vďaka dlhoročným skúsenostiam a rozsiahlym testom. Pružiny, Stabilizátory, Dištančné podložky to sú hlavné produkty Eibach v ponuke Inter Cars. Zistite viac o tom, ako všetko do seba zapadá a vylepšite si základné znalosti tu:

Pružina

Ako spojenie medzi karosériou a kolesami majú pružiny pruženia elementárny vplyv na výkon, priľnavosť k vozovke a brzdné správanie vozidla. Pružiny musia kompenzovať nerovnosti na vozovke a zabezpečiť bezpečný kontakt kolies so zemou, aby sa jazdné, brzdné a priečne sily mohli prenášať bezpečne. Okrem toho pružiny vozidla podľa definície spájajú odpružené s neodpruženými komponentmi – medzi ktoré patria kolesá, brzdy, časti zavesenia kolies a riadenie. Pružiny vozidla tak zohrávajú podstatnú úlohu aj v komforte jazdy.

 

Eibach má v ponuke niekoľko typov pružín :

PRO-KIT | Performance

  • Popredný svetový výkonný systém odpruženia
  • Navrhnuté a testované tak, aby perfektne fungovali so sériovými tlmičmi
  • Prvý krok ku kompletnému športovému systému odpruženia
  • Nižšie ťažisko – znižuje vozidlo až o 40 mm
  • Zníženie = trakcia + príťažlivosť Spracovanie výkonu

Okamžite si všimnete výrazné zlepšenie ovládania, brzdenia a odozvy. Čerešničkou na torte je vzhľad „no-more-fender-gap“ a zlepšená spotreba paliva.

 

SPORTLINE | Sport

  • Extrémny výkon a extrémny štýl
  • Ovládanie ako pretekárske auto
  • Nižšie ako naša súprava Pro-Kit. Znižuje vozidlo 1,7" - 2,3" (50 mm)
  • Progresívny dizajn pružiny pre vynikajúcu kvalitu jazdy

Eibach Sportline je extrémne výkonná pružinová sada vytvorená pre extrémnych nadšencov – tých, ktorí túžia po postoji pretekárskeho auta pre maximálny výkon na ulici – s najnižším možným poklesom, ale s výnimočnou kvalitou jazdy, ktorú od Eibach očakávate. Pružiny Eibach Sportline, navrhnuté s rovnakou starostlivosťou ako pružiny Pro-Kit, dosahujú legendárnu ovládateľnosť agresívnym znížením ťažiska vášho auta pomocou našich precízne navrhnutých progresívnych pružín.

 

Stabilizátor

V automobilovom inžinierstve sa pojem stabilizátor používa na označenie tyče s viacerými ohybmi, ktorá spája zavesenie kolies oboch kolies nápravy navzájom a s karosériou. Stabilizátor ako súčasť podvozku znižuje uhol náklonu v zákrutách a určuje správanie riadenia pri vysokých priečnych zrýchleniach. Tým sa zabráni nerovnomernému odklonu dvoch protiľahlých kolies a tým aj prevráteniu vozidla v zákrutách.

Dokončite upgrade odpruženia pomocou súpravy Eibach Anti-Roll-Kit. Zatiaľ čo sú naše sady pružín Pro-Kit a Sportline považované za primárne komponenty na vylepšenie odpruženia, sada Eibach Anti-Roll-Kit umožňuje kriticky doladiť jazdné vlastnosti vášho auta. Naše súpravy proti prevráteniu znižujú nakláňanie karosérie vďaka zvýšenej tuhosti konštrukcie oproti pažbám. Výsledok: lepšia ovládateľnosť a priľnavosť v zákrutách v akejkoľvek výkonnostnej jazdnej situácii. Súprava Anti-Roll-Kit vyrobená z oceľovej zliatiny tvarovanej za studena pre presný výkon a s dlhotrvajúcim červeným práškovým lakom sa dodáva kompletný so všetkým montážnym príslušenstvom.

Dištančné podložky

Pro-Spacer | Dištančné podložky

  • Rozšírte svoj postoj – pre lepšiu manipuláciu a vzhľad
  • Vyrobené z hliníkovej zliatiny s vysokou pevnosťou v ťahu
  • Presná montáž s použitím minimálnych výrobných tolerancií, výsledkom čoho je výnimočné vyváženie kolies
  • Všetky aplikácie testované v testoch pevnosti a únavy
  • Vysokokvalitná ochrana proti korózii vďaka špeciálnemu procesu povrchovej úpravy (test soľným postrekom podľa DIN 50021)
  • Výrazná hmotnostná výhoda v porovnaní s podložkami kolies vyrobenými z ocele

Eibach Pro-Spacer je ideálna kombinácia pre použitie s Eibach Pro-Kit, ako aj Sportline, ak chýbajú originálne alebo aftermarketové kolesá ten posledný optický "krok". S nainštalovaným Eibach Pro-Spacer vyzerá auto širšie a lepšie, keďže koleso vypĺňa oblúk. Takto získa vzhľad auta svoj posledný nádych. Zväčšením rozchodu sa zlepší nielen vzhľad, ale dosiahnete aj optimalizované jazdné správanie spojené s vyššou stabilitou, keďže nakláňanie podvozku je pozitívne ovplyvnené. Optimalizujte „športový nádych“ do posledného detailu: kolesá, pneumatiky, Eibach Suspension Components a Pro-Spacer! Pro-Spacer je dostupný v rôznych verziách so šírkou od 5 do 30 mm

 

Spolupráca sa bude ďalej rozvíjať, o čom vás budeme informovať