Novinky v sortimente Turtle Wax

Novinky v sortimente Turtle Wax

|

Svetový výrobca autokozmetiky, spoločnosť Turtle Wax, uvádza na trh novú produktovú radu výrobkov Green Line, vďaka ktorým sa môžete o vaše auto starať ešte lepšie ako doteraz. Turtle Wax prípravky z radu Green Line by určite nemali uniknúť vašej pozornosti.

Spoločnosť Turtle Wax patrí medzi najznámejších výrobcov autokozmetických prípravkov, ktoré sú populárne po celom svete. Snáď ani nie je motorista, ktorý by sa s autokozmetikou Turtle Wax nestretol.  Autokozmetika Turtle Wax Green Line je ideálna na starostlivosť o karosériu, interiér, sklá, pneumatiky a disky. Umožní vám, aby bolo vaše auto vždy v perfektne čistom stave.

Autokozmetika Turtle Wax Green Line sa veľmi jednoducho používa, určená je predovšetkým na použitie pre bežných spotrebiteľov, ktorí potrebujú rýchlo a jednoducho vyčistiť či vyleštiť auto. Zloženie týchto prípravkov je prispôsobené tak, aby stav čistého auta zanechalo čo najdlhšie.

Z ponuky vyberáme :

Black in a Flash – lesk pre exter. plasty 300 ml

Turtle Wax Black in a Flash je dokonalé riešenie pre vonkajšie plasty.Bohatá zmes silikónu a vosku vracia vyblednuté plasty naspať do pôvodnej kondície.Dlho pôsobiace zloženie odoláva vode na dlhé obdobie.Použite silný nekvapkajúci gél pre dlhotrvajúci hlboký lesk.

Wax it Wet - rýchlovosk 500 ml

Turtle Wax It Wet je revolučný koncept v autokozmetike. Unikátne zloženie prípravku umožňuje jednoduché voskovanie už počas sušenia.Technologicky vyspelé vosky a polyméry na báze vody po zaschnutí zanechávajú lesklý, ochranný film, chrániaci auto pred prírodnými živlami.

Dash & Glass - čistič skiel i plastov 500 ml

Produkt „všetko v jednom“. Čistí sklo i plasty, zanecháva povrch lesklý bez šmúh.Jednoduché použitie, bezpečný a efektívny na všetky vnútorné plochy. Na trhu nie je žiadny iný prípravok, ktorý čistí na všetkých plochách súčasne.

Carnauba Wax – tekutý vosk 300 ml

Turtle Wax Carnauba Wax ponúka vylepšenú povrchovou úpravu a dlhotrvajúce výsledky a kombináciu najlepších prírodných vlastností a moderných technológií. Používa brazílský karnaubský vosk, ktorý je vysoko oceňovaný pre svoju vynikajúcu trvanlivosť a hlboký lesk.

Komplet sortiment rady Greenline v ponuke spoločnosti Inter cars nájdete TU