Inter Cars partnerom kampane "Vidieť a byť videný"

Inter Cars partnerom kampane "Vidieť a byť videný"

|

H4 a H7 LED žiarovky si už môžu nechať inštalovať do svojich vozidiel aj slovenskí vodiči. Prvý októbrový týždeň majú jedinečnú možnosť nechať si ich skontrolovať a nastaviť v našej servisnej sieti Q-Service úplne zadarmo.

Night Breaker LED sa od svojho uvedenia na tamojší trh teší veľkému záujmu vodičov. Žiaľ, legálne je možné inštalovať LED OSRAM len do vybraných áut, ktoré prešli náročným testovaním. Nie je teda možné legálne vymeniť halogénové žiarovky za LED vo všetkých autách, iba v tých, ktoré sú uvedené v „zozname kompatibility“. Nájdete ho na www.led-legalne.sk.

Zoznamy sú samostatné pre H4 a samostatné pre H7. H7 v niektorých prípadoch potrebujú aj príslušenstvo OSRAM, kryty, canbusy, adaptéry na inštaláciu. Všetko vrátane náročnosti montáže je uvedené v zoznamoch. Autá sú tu uvedené v abecednom poradí vrátane rokov výroby. Pre legálnu montáž je rozhodujúce číslo svetlometu.

Nastavenie svetlometov s LED prebieha pomocou regloskopu rovnako ako nastavenie svetlometov s halogénovými autožiarovkami. Svetelné charakteristiky musia zodpovedať, nesmie byť prekročený maximálny možný svetelný tok.

 V rámci kampane "Vidieť a byť videný" si vodiči môžu nechať skontrolovať a nastaviť svetlomety v našich Q-Servisoch počas prvého októbrového týždňa úplne zadarmo. Zoznam servisov a ďalšie informácie ku kampani nájdete na www.vidiet-a-byt-videny.sk