Nové palubné kamery OSRAM línie ROADsight

Nové palubné kamery OSRAM línie ROADsight

|

V našej ponuke nájdete 4 nové modely palubných kamier od spoločnosti Osram: ROADsight 20, ROADsight 30, ROADsight 50 a ROADsight REAR 10.

Zaznamenajte udalosti, ktoré by sa vám mohli hodiť

Život je plný prekvapení. Nemôžete predvídať, kedy sa môžu stať dopravné nehody, ale môžete byť pripravení, keď k nim príde.

Nový rad palubných kamier OSRAM špičkovej kvality vám umožní zachytiť nečakané detaily v perfektnom rozlíšení, takže si môžete užívať jazdu. Širokouhlé objektívy s vysokým rozlíšením zaznamenávajú aktivitu mimo zorného poľa a umožňujú vám sústrediť sa na cestu pred vami.

Inteligentná funkcia G-senzoru zase spustia záznam, keď je detekovaný pohyb – aj keď je vaše vozidlo zaparkované. ROADsight palubné kamery prichádzajú s firmvérom v 11 rôznych jazykoch a aplikácia OSRAMconnect poskytuje 7 jazykov.

ROADsight 20

 

Kompaktná a diskrétna palubná kamera s praktickou obrazovkou. S Full-HD objektívom s rozlíšením 1080p 30fps a 120° zorným poľom získate vysokokvalitné širokouhlé záznamy. Na 2″ obrazovke môžete uloženú nahrávku jednoducho prehrať. Záznamy až 32 GB je možné uložiť na SD kartu. V balení je samozrejme aj magnetický držiak a nástroj na demontáž panelov v interiéri pre jednoduchú inštaláciu.

ROADsight 30


Kompaktná palubná kamera s 2“ obrazovkou a Wi-fi pripojením. S Full-HD objektívom s rozlíšením 1080p 30fps a 130° zorným poľom budete mať vysokokvalitné širokouhlé záznamy. Vďaka Wi-Fi a pripojeniu OSRAMconnect budete mať jednoduchý prístup k svojim záznamom a snímkam. Ak vaše zaparkované vozidlo utrpí nárazové poškodenie, režim parkovania zapne palubnú kameru, ktorá začne zaznamenávať všetko, čo sa deje okolo vášho vozidla v celom zornom poli.  Pri náraze palubná kamera automaticky uloží záznam, aby ste ho mohli v prípade potreby použiť ako dôkaz. Rovnako záznamy až 32 GB je možné uložiť na SD kartu.



ROADsight 50

Vďaka vysoko kontrastnému čiernobielemu nočnému záznamu kamery ROADsight 50 vám už nič neunikne, dokonca ani v tme.  So šošovkou s Full-HD s video rozlíšením 1440p 30fps a zorným polom záznamovej kamery 140° budete mať k dispozícii širokouhlé záznamy vo vysokej kvalite pre identifikáciu detailov ako sú registračné značky alebo dopravné značenie. Na SD kartu je možné uložiť záznamy o veľkosti až 128 GB.


Kamera na zobrazenie diania na ceste za automobilom

V spolupráci s kamerou OSRAM ROADsight 50 vas táto zadná kamera informuje o tom, čo sa môže diať za vami počas vedenia vozidla. Autokamera ROADsight REAR 10  pripevnená na zadné okno, dokáže rozpoznať interiér vozidla alebo cestu za ním. Šošovka so zorným poľom 130° ponúka široký výhľad na vozovku za vami.

 

Váš nenápadný spoločník

Palubné kamery OSRAM ROADsight sú navrhnuté v diskrétnych tmavo sivých odtieňoch. Vďaka malým vonkajším rozmerom sa kompaktné malé kamery nenápadne začlenia do interiéru každého vozidla a zvonku sú takmer neviditeľné. Umiestnené za spätným zrkadlom sú teraz palubné kamery nerušivé a vy sa môžete plne sústrediť na prevádzku automobilu.

Jednoduchá inštalácia

Každá palubná kamera ROADsight je dodávaná s nástrojmi aj pre inštaláciu káblov za vnútorné obloženie vozidla. To umožňuje, aby bol napájací kábel s USB pripojením a 12V zástrčkou inštalovaný takmer neviditeľne vo vnútri automobilu. Akonáhle je držiak pripevnený k čelnému sklu, možno naň magnetickú kameru jednoducho pripevniť a presunúť ju do požadovanej polohy.


OSRAMconnect – spája vás s vašim vozidlom   

S aplikáciou OSRAMconnect získate jednoduchý prístup k fotkám a videám. Táto aplikácia vás rýchlo pripojí k palubnej kamere OSRAM ROADsight 30 alebo ROADsight 50 (vrátane ROADsight REAR 10, ak je k dispozícii) a uľahčí vám prístup k uloženým záznamom. Sledujte videá a obrázky nasnímané kamerou priamo na vašom smartfóne a ukladajte ich. Napríklad fotky nehody sú rýchlo prístupné a možno ich v prípade potreby použiť ako dôkaz. Aplikáciu OSRAMconnect  môžete tiež v smartfóne jednoducho upravovať nastavenia palubnej kamery. Aplikáciu OSRAMconnect si môžete stiahnuť z obchodu Apple App Store alebo Google PlayStore.

 

 

Užite si väčší pokoj s vedomím, že bez ohľadu na to, čo sa na ceste stane, budete mať preukázateľný záznam. Pripravte sa na nepredvídateľné, buďte pripravení na cestu.

Palubné kamery Osram nájdete aj v IC Katalógu na tomto odkaze.