Stierače Bosch

Stierače Bosch

|

Lepšia viditeľnosť aj v dlhodobejšom horizonte. Stierače Bosch vždy perfektne vyhovujú – za každého počasia, pre každé vozidlo a vďaka komplexnému programu takisto širokej škále trhových a zákazníckych požiadaviek.

Tradícia a inovácie
História úspechov stieračov od spoločnosti Bosch sa začala už v roku 1926 s prvým elektrickým stieračom. Veľa ďalších inovácií, ako sú stieracie lišty so spojlerom, ostrekovače, stieracie lišty s integrovanými dýzami, ostrekovače a stieracie lišty Aerotwin s patentovanou technológiou stierania, pokračujú aj v súčasnosti.

Technologické partnerstvá
Spoločnosť Bosch sa spoločne s ďalšími výrobcami automobilov podieľa na technologických vývojových programoch a okrem iného ukazuje jasné perspektívy do budúcnosti s inovatívnou stieracou gumou Power Protection Plus.

Vysoké pokrytie vozidiel
Stierače Bosch sú vhodné pre takmer každé vozidlo: od najnovších modelov osobných automobilov, cez úžitkové vozidlá, až po veteránov. Pokrytie vozidiel až 99 % je nadpriemerné.

Flexibilita programu
Z celkového portfólia môže byť program stieračov špecificky prispôsobený požiadavkám trhu a zákazníkov pre širokú škálu typov vozidiel a predajných kanálov.

Spoľahlivý výkon, maximálna bezpečnosť
Stierače Bosch prechádzajú prísnymi výkonovými a záťažovými testmi v testovacích laboratóriách a priamo na vozidle. Obrovským prínosom sú dlhoročné skúsenosti z vývoja a výroby. Výsledkom je absolútne presné prispôsobenie vozidlu a dokonalý stierací výkon.

Silná predajná prezentácia
Počnúc pútavým praktickým balením až po atraktívne opatrenia na podporu predaja. Spoločnosť Bosch zaisťuje maximálny obratový úspech v oblasti predaja stieračov. Intuitívna aplikácia na vyhľadávanie produktov, montážne návody a videá pomáhajú pri vyhľadávaní a pri montáži vhodných stieračov.

Prelistovať