Ralson - Novinka v portfóliu LKW pneumatík

Ralson - Novinka v portfóliu LKW pneumatík

|

Predstavujeme Vám ďalšiu novinku v našom portfóliu segmentu LKW pneumatík od indického výrobcu RALSON. Pneumatiky sú vyrobené za pomoci najnovšej dostupnej technológie na trhu (USA, Holandsko, Nemecko, Japonsko)

Na naše sklady v Sučanoch a rovnako aj na poľské sklady už dorazili základné rozmery pre všetky pozície náprav. Postupne by sme chceli  dopĺňať aj ďalšie rozmery a zastrešiť tak ďalší Váš vozový park.

Pneumatiky pre automobily začala spoločnosť vyrábať v roku 2000 a v súčasnosti je najrýchlejšie rastúcou značkou pneumatík pre automobily v Indii.

Globálny výrobca pneumatík Ralson založil jedno z najpokročilejších svetových zariadení na výrobu pneumatík pre stredné a ťažké nákladné vozidlá. Súčasná kapacita na výrobu je viac ako jeden milión pneumatík ročne a plánuje sa jeho rozšírenie.

Spoločnosť sa zaviazala poskytovať na americký trh vysokokvalitné pneumatiky TBR, ktoré poskytujú nízke celkové náklady pre vlastníkov vozidiel a vozových parkov nákladných vozidiel.Hoci je spoločnosť v USA nová, Ralson má preukázateľné skúsenosti v globálnom pneumatikárskom priemysle a v súčasnosti dodáva pneumatiky pre bicykle a autá do viac ako 70 krajín.

Ralson, najrýchlejšie rastúca spoločnosť na výrobu pneumatík v Indii, začala svoju činnosť v roku 1974 výrobou bicyklových pneumatík. Dnes je Ralson jedným z 5 najväčších výrobcov bicyklových pneumatík na svete. 

Technologická výhoda

Ralson zostavil tím výskumných a vývojových inžinierov a technológov zodpovedných za niektoré z najznámejších komerčných vzorov dezénov pneumatík v tomto odvetví. Odborníci boli vyzbrojení najmodernejšími počítačovými simulačnými a testovacími zariadeniami.

Ďalším kľúčovým prvkom je výrobný proces v novom, vysoko vyspelom závode Ralson. Od špičkového vytlačovacieho zariadenia až po kontrolu hrúbky a uloženia kostrového lana  s podporou RFID, toto masívne zariadenie neustále vyrába pneumatiky najvyššej kvality TBR.

Poslednou zložkou je dôkladný proces záverečnej kontroly. Röntgenové kontroly, prísne testovanie odolnosti, testovanie jednotnosti, dynamické vyváženie a iné najmodernejšie testovanie výkonu zaisťujú, že vozové parky a majitelia sa môžu spoľahnúť na pneumatiky Ralson. Tie vďaka tomu ponúkajú dlhé opotrebovanie behúňa, spoľahlivú trakciu a vysokú odolnosť.

Výrobca garantuje vysokú kvalitu, dlhý kilometrový výkon a vysokú odolnosť pneumatiky a poskytuje na ne záruku 5 rokov od dátumu výroby.

 

Meranie hĺbky dezénu po roku používania:

 

 

Viac informácií o značke a produktoch Ralson:

PrelistovaťStiahnúť PDF