PNEUMATIKY KUMHO DORAZILI DO INTER CARS

PNEUMATIKY KUMHO DORAZILI DO INTER CARS

|

Vysoko cenená a úspešná značka pneumatík Kumnho teraz už aj v ponuke Inter Cars.

História spoločnosti Kumho Tyre sa začala písať v roku 1960 v Južnej Kórei. Incheon Park, majiteľ dopravnej spoločnosti, sa rozhodol začať s výrobou pneumatík, pretože nebol spokojný s kvalitou výrobkov dostupných na trhu. Pneumatiky si medzi užívateľmi rýchlo získali uznanie. Dostával objednávky z rôznych oblastí sveta, Ázie, Ameriky, Európy a Austrálie. Dnes má spoločnosť Kumho zastúpenie v 180 krajinách sveta a výrobné závody a výskumno-vývojové centrá na rôznych kontinentoch.

TECHNOLÓGIA PRODUKTOV

Spoločnosť vyvíja a vyrába pneumatiky podľa najnovších technológií a najvyšších štandardov kvality. Vďaka nepretržitým investíciám do výskumu a vývoja sa výrobky Kumho vyznačujú vysokým výkonom potvrdeným v testoch. Vďaka tomu získavajú početné ocenenia. V roku 2020 získali pneumatiky Kumho štyri prestížne ocenenia za inovácie, dizajn a použiteľnosť. V súčasnosti spoločnosť pracuje na rade bezvzduchových pneumatík, ktoré v blízkej budúcnosti výrazne zlepšia bezpečnosť odstránením následkov defektov a jazdy pri nízkom tlaku.

RÝCHLY VÝVOJ KUMHO

Napriek desaťročnej tradícii je Kumho Tyre jedným z najmladších výrobcov pneumatík, a preto je doterajší úspech spoločnosti ešte viac obdivuhodný:

• jeden z prvých výrobcov pneumatík, ktorý uviedol na trh pneumatiku Run-Flat;

• prvý výrobca, ktorý vyvinul pneumatiku s profilom 15 a 32-palcovú pneumatiku pre SUV;

• prvý kórejský výrobca, ktorý dodal svoje pneumatiky značke Mercedes-Benz;

• jeden z prvých producentov, ktorý vyvinul pneumatiku pre elektrické automobily;

• využíva sledovací systém RFID a laserové riadenie v automatizovanej výrobe a autonómnej preprave.

Kumho sa ako globálny výrobca pneumatík objavil aj v motoršporte, napr. vo Formule 3, vytrvalostných pretekoch, Rally Paríž-Dakar a Auto GP. Okrem toho je oficiálnym partnerom futbalových klubov Tottenham Hotspur, Bayer 04 Leverkusen, FK Mladá Boleslav a dodávateľom pneumatík pre basketbalovú ligu NBA.

SVETLÁ BUDÚCNOSŤ PRE KUMHO

Vďaka vysokej kvalite, vynikajúcemu výkonu a pokrokovej technológii pneumatiky Kumho aktívne spolupracujú s najväčšími značkami automobilového trhu: Audi, BMW a Mercedes. Skúsenosti získané v motoršporte, pokročilé výskumno-vývojové centrá, inovatívne výrobky a úzka spolupráca s výrobcami automobilov udávajú nové smery v oblasti pneumatík, ktoré sa na trhu objavia o tri alebo štyri roky.

SORTIMENT

Sortiment Kumho je veľmi široký a zahŕňa pneumatiky pre osobné automobily, SUV a dodávky. Medzi tieto segmenty pneumatík patria letné, zimné a celoročné pneumatiky. Pneumatiky Kumho poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti, optimalizovaný výkon, dobrú ovládateľnosť, vysokú úroveň jazdného komfortu a vysoko kvalitné spracovanie.

Ponuku pneumatík Kumho v IC Katalógu si môžete prezrieť po prihlásení a kliknutí na tento odkaz.