EOLYS® – Novinka medzi aditívami!

EOLYS® – Novinka medzi aditívami!

|

Znovu Vám prinášame NOVINKU v segmente aditív. Tento krát BOSAL zaraďuje do svojho produktového portfólia vysoko kvalitné aditívum EOLYS®, ktoré prispieva k regenerácii dieselových filtrov pevných častíc (DPF).

Zistite viac...

EOLYS® je originálne palivové aditívum, ktoré prispieva k regenerácii dieselových filtrov pevných častíc (DPF), ktoré je NOVINKOU v sortimente INTER CARS. Jedná sa o katalýzu paliva obohateného o chemický prvok (Ce), ktorá je riešením na linkách prvovýroby a v popredajnom servise značiek PSA Peugeot/Citroën, BMW, Fiat, Ford, Lancia, Mazda či Volvo.

EOLYS® činí nepríjemné regeneračné jazdy úplne zbytočnými!

KLIKNITE SEM pre zobrazenie produktov EOLYS® priamo vo Webovom katalógu!

S aditívom EOLYS® prebieha regenerácia DPF filtra automaticky a nezávisle na štýle jazdy. Či už sa jedná o mestskú premávku, mimomesto alebo diaľničnú jazdu.

Ako funguje aditívum EOLYS®?

Prípravok eliminuje pevné častice už od 450°C, teda o 150°C skôr, než je bežná teplota horenia týchto častíc. Extra regeneračné jazdy už nie sú potrebné! Z tohto dôvodu sa aditívum EOLYS® dopĺňa do prídavnej nádržky umiestnenej hneď vedľa palivovej nádrže. Malé množstvo kompatibilného aditíva sa automaticky premieša počas plnenie nádrže. Takto sa EOLYS® zmieša s pevnými časticami pri spaľovaní paliva.

Spaľovanie prebieha každých 500 – 1.000 km. Regenerácia preto trvá len 2 – 4 minúty. Rýchle, praktické a šetrné k životnému prostrediu. Podľa výsledkov testovania stačí 1,5 – 5L (podľa štýlu jazdy) až na 120.000km.

Teraz navyše ku každej objednávke EOLYS® aj darček s logom BOSAL! Platí do 30.9.2017.

Je veľmi dôležité vybrať správny EOLYS® podľa roku výroby vozidla.

KLIKNITE SEM pre zobrazenie produktov EOLYS® priamo vo Webovom katalógu!