STEINHOF – ťažné zariadenia

STEINHOF – ťažné zariadenia

|

Kvalitné a odolné mechanizmy, ktorých výrobca v segmente ťažných zariadení funguje už vyše 50 rokov. Výrobca ťažných hákov, ťažných gúľ a automatických ťažných zariadení s vertikálnym aj horizontálnym mechanizmom. Skúsenosti, neustály vývoj a mimoriadna kompatibilita. Teraz už aj v ponuke INTER CARS.

Čítajte viac...

INTER CARS zaradil do ponuky ťažné zariadenia značky STEINHOF. Jedného z najväčších výrobcov ťažných zariadení na trhu v strednej Európe. Synonymum pre mimoriadnu kvalitu, odolnosť a užívateľský komfort, rýchlosť a bezpečnosť pri používaní.

Z pohľadu užívateľa je každý hák rovnaký. Rozdiely vie rozoznať až skúsený mechanik. Žiadne univerzálne ťažné zariadenie neexistuje. STEINHOF vyrába svoje zariadenia vždy špecificky určené pre daný typ a podvozok vozidla, a to len v súlade s odporúčaniami samotného výrobcu vozidla.

STEINHOF tiež rozlišuje základné 2 typy ťažných zariadení. Odnímateľné, kedy sa hák spolu s guľou bezpečnostným systémom pripája/odpája od mechanizmu, ktorý je na vozidle pripevnený. Automatické odnímateľné ťažné zariadenia sú skryté pod nárazníkom a vyklápacím mechanizmom sú k dispozícii, kedy je to potrebné, a to v mechanickom a automatickom prevedení. Takýto systém nenarúša vizuálny charakter vozidla.

Zariadenia prechádzajú náročnými skúškami kvality a odolnosti v laboratóriách výrobcu. Pevnosť každého ťažného zariadenia je testovaná 2 miliónmi cyklov pod záťažou. Takýto test trvá asi 40minút. Samotné testovanie spĺňa náročnú reguláciu No. 55 UN/ECE, ktorej výsledkom je kvalitatívny certifikát E20 a e20 od Automobilového Priemyselného Inštitútu vo Varšave a e4 certifikát od RDW Certifikačného Inštitútu v Holandsku.

INTER CARS má aktuálne dostupných viac než 350 typov homologizovaných pre trh EÚ.

Prinášame Vám len to najlepšie!