VIF – Česká novinka medzi aditívami

VIF – Česká novinka medzi aditívami

|

INTER CARS rozširuje svoju ponuku v segmente aditív o známu značku VIF. SUPER aditíva ako do benzínu, tak aj do nafty v letnom aj zimnom prevedení. S aditívami VIF prichádza príležitosť výrazne predĺžiť životnosť motora ako Vám, tak hlavne Vašim zákazníkom.

Čítajte viac...

Sortiment palivových aditív v ponuke INTER CARS bol od júna 2017 rozšírený o produkty známej českej značky VIF. Poctivý český výrobca funguje na trhu už od roku 1993 a vyše 22 rokov vyrába kvalitné palivové aditíva vo Valašských Kloboukách.

V našej ponuke sú aktuálne 3 základné verzie:

- VIF Super Diesel Aditív Letný

- VIF Super Diesel Aditív Zimný

- VIF Super Benzín Aditív

VIF Super Diesel Aditív Letný

Letná prísada do nafty zvyšuje cetanové číslo, a tým zlepšuje spaľovanie. Aditívum znižuje hlučnosť motora a skracuje studený štart. Chráni motor vozidla pred negatívnymi účinkami bio-zložky, ktorá je povinnou zložkou každého paliva.

VIF Super Diesel Aditív Zimný

Zimné aditívum do nafty SUPER DIESEL ADITIV je multifunkčné aditívom s protikoróznym účinkom. Udržuje nízku spotrebu paliva a zlepšuje prevádzkovú pohotovosť vozidla v zimnom období zvýšením cetánu nafty. Oproti letnej verzii obsahuje tzv. depresant, ktorý znižuje bod tuhnutia a filtrovateľnosť nafty pri nízkych teplotách až o 5°C.

VIF Super Benzín Aditív

Aditívum do benzínu znižuje spotrebu o 5-7 % vďaka obsahu mazacej prísady. Jedná sa o multifunkčnú prísadu nielen pre všetky moderné motory s priamym vstrekovaním, ale aj pre staršie karburátorové motory, v ktorých rozpúšťa usadeniny a zaisťuje postupné vyčistenie karburátorov a sacích ventilov.

Prinášame Vám len to najlepšie!