LOCTITE a TEROSON - Prehľadne na jednom mieste!

LOCTITE a TEROSON - Prehľadne na jednom mieste!

|

Značky LOCTITE a TEROSON od spoločnosti HENKEL netreba vôbec špeciálne predstavovať. Patria k prvotriednym výrobcom chémie pre potreby autoservisov. Či už sa jedná o lepenie širokej škály materiálov a povrchov, ich údržbu, opravu a leštenie, ako aj v segmente čistenia a dezinfekcie.

Čítajte viac...

Práve pre unikátnu ponuku výrobkov týchto značiek, sme pre Vás v INTER CARS pripravili jednoduchý „strom produktov“ LOCTITE a TEROSON od spoločnosti HENKEL, aby ste mali dokonalý prehľad o tom, čo všetko máme pripravené k Vašej dispozícii kedykoľvek to bude potrebné.

Zároveň sme všetky výrobky tejto značky umiestnili na jedno miesto. Nemusíte teda prehliadať nespočetné množstvo produktov z Webového Katalógu INTER CARS.

Stačí v IC Web Cat zvoliť „PONUKU“ a kliknúť na okienko „LOCTITE - TEROSON“. Alebo prejsť na nasledovný odkaz:  IC Web Cat: LOCTITE - TEROSON

Veľké množstvo produktových informácií, tipov, rád a návodov, nájdete na špeciálnej stránke výrobcu, ktorá je určená práve pre tento typ pracovnej chémie. Prejdite na www.udrzbavozidla.sk

Jednoduché a prehľadné! Aby sme Vám uľahčili prácu.