INA mega-katalóg na rok 2017/2018

INA mega-katalóg na rok 2017/2018

|

ÚPLNE nový až 350-stranový katalóg náhradných dielov spoločnosti INA v segmente INA Reťazových rozvodov a INA vodných čerpadiel vrátane systémov Tepelného Managementu pre osobné a ľahké komerčné vozidlá (LCV).

Čítajte viac...

Katalóg "INA – Komponenty reťazových rozvodov" obsahuje približne 540 rôznych článkov pre vozidlá od viac ako 60-tich výrobcov. Pokrýva vozidlá vyrobené od roku 1997 až do 2017. Neobsahuje iba jednotlivé náhradné diely, ale aj kompletné rozvodové sady „INA – Chain Drive KIT“ od spoločnosti SCHAEFFLER. Súčasťou katalógu sú aj podrobné informácie o nástrojoch potrebných na výmenu týchto komponentov.

Katalóg "INA – Vodné čerpadlá“ pokrýva viac ako 630 rôznych aplikácií pre viac ako 80 výrobcov vozidiel. Obsahuje čerpadlá mechanické, vákuovo ovládané, elektrické a tiež moduly Tepelného Managementu. Tieto sú dostupné pre nezávislý trh výhradne  od firmy SCHAEFFLER pod značkou INA.

Súčasťou je množstvo informácií o vysokej kvalite vodných čerpadiel INA. Robustné materiály vysoko odolné voči opotrebeniu, ktoré sa používajú pre dôležité komponenty, ako napríklad tesniace krúžky, ktoré tesnia aj pri vysokých teplotách.

Katalóg je mimoriadne prehľadný! Náhradný diel je možné rýchlo identifikovať a nájsť správne riešenie. Obsahuje intuitívne opisné symboly pre typ, modelový rok, či informácie špecifické pre dané vozidlo. Všetky informácie v katalógu sú k dispozícii v piatich jazykoch - angličtine, nemčine, francúzštine, taliančine a španielčine.

Kompletné informácie, ako napríklad články pre staršie vozidlá a informácie o celom portfóliu spoločnosti SCHAEFFLER pre trh s náhradnými dielmi pre automobilový priemysel, nájdete v internetovom katalógu náhradných dielov na známom garážovom portáli REPXPERT (www.repxpert.com).