KYB predstavuje obrázky v pohľade 360 stupňov

KYB predstavuje obrázky v pohľade 360 stupňov

|

KYB Europe GmbH oddelenie predaja náhradných dielov predstavilo ambiciózny projekt obrázkov sortimentu tovaru, kedy bude možné výrobok prezerať v 360 stupňoch. Obrázky boli k videniu na veľtrhu Automechanika vo Frankfurte nad Mohanom.

Začínalo sa s obrázkami vzpier Macpherson, kde je nadobudnuté viac ako 1.700 obrázkov rôznych referencií. Obrázky je možné kompletne otáčať a užívateľ môže zväčšovať konkrétny detail. Tieto detailné obrázky celkom iste pomôžu s identifikáciou a výberom vhodného výrobku pre dané vozidlo, a tým pádom sa zvýši efektivita objednávacieho procesu.

 

Obrázky v 2D sú už dostupné v TecDoc katalógu pre viac než 5.600 referencií naprieč celým sortimentom. Až bude mať TecDoc dostatočnú kapacitu, tak sa tu 3D obrázky objavia tiež. Počas najbližších niekoľkých týždňov budú 3D obrázky dostupné tiež na webových stránkach KYB Europe.

 

Už niekoľko posledných rokov, KYB usilovne pracuje na podpore automechanikov a distribútorov s cieľom uľahčiť im ich život. Jordan Day, Marketing Manager pre KYB Europe Aftermarket, vysvetľuje "Máme veľmi dobré ohlasy na náš inovatívny nástroj pomoci mechanikom, ktorý sme teraz vytvorili. Navyše máme viac ambicióznych plánov do budúcnosti ".

 

Vo firme KYB by radi vedeli Váš názor na súčasné nástroje podpory, aby vám čo najviac slúžili pri každodennej práci. Nebojte sa nám povedať nejaké podnety ako napr. vozidlá, kde je problematická výmena tlmičov, pružín a podobne. - Kontakt pr@kyb-europe.com