Čistenie klimatizácie ozonizérom

Čistenie klimatizácie ozonizérom

|

Ozón je najsilnejšie prírodné dezinfekčné činidlo.

Ozón (O3)je bezfarebný plyn, ktorého molekuly sú niekoľko krát menšie ako molekuly aerosólu pri chemickom čistení. Jeho účinky sa prejavia aj na miestach, kde sa bežná chémia nedostane. Veľmi rýchlo, až 100 krát účinnejšie ako chlór ničí odolné druhy a formy vírusov, baktérií, mikroorganizmov, plesní, ktoré môžu spôsobovať zdravotné problémy a alergie.

Čo všetko ozón v aute dezinfikuje?

Kompletný systém vetrania klimatizácie a priestor kabíny. Hlavne v autách vybavených klimatizáciou je problém s nadmernou produkciou vlhkosti (najmä na výparníku), kde je ideálny priestor pre vznik rôznych plesní a baktérií. Tie sú následne vzduchotechnikou šírené do celého auta. Ľudia tento problém zvyčajne začínajú riešiť až keď ich nepríjemný zápach, ktorý vytvárajú obťažuje, čo je však už ale neskoro! Najmä ak v aute vozíte alergikov, astmatikov, malé deti, alebo v ňom trávite väčšinu dňa, je pre Vás dezinfekcia ozónom potrebná najmenej 1x za rok! Ozón Vám taktiež vydezinfikuje komplet celý interiér a miesta, ktoré sa pri bežnom chemickom čistení vyčistiť nedajú. Molekuly ozónu sú totiž omnoho menšie.

 

Ozón neprekrýva, ale odstraňuje!

Ozón zabíja baktérie, vírusy, pleseň a všetky iné mikroorganizmy. Ozón ničí chemické prostriedky spôsobujúce pokazenie (pochádzajúce z emisie podlahových panelov, kobercov, izolácii, umelej hmoty,... ) Ozón odstraňuje organické a neorganické zápachy, ničí prchavé častice, ktoré prenášajú zápachy, Ozón pachy nekryje, ozón ich odstraňuje!

 

Medzi ďalšie výhody použitia ozonizéru môžeme zaradiť:

  • Ekológia – nepoužívate žiadne chemické látky škodlivé pre prostredie a nezanecháva žiaden chemický odpad
  • Ekonomika – Nevyžaduje žiadne ďalšie náklady v podobe doplňovania aktívnej látky a zariadenie je bezúdržbové

 

V našej jarnej akciovej ponuke sa nachádza osvedčené produkty od spoločnosti SPIN. Ich použitie je veľmi jednoduché.  Umiestnite ozonizér v blízkosti systému klimatizácie/ventilácie v kabíne. Spustite ventilátor vzduchu na maximálnu rýchlosť a nastavte uzavretý obeh vzduchu. Zapojte ozonizér do zásuvky a tlačidlom „Mode“ nastavte požadovanú dobu generovania ozónu. Stlačte štart. Opustite automobil ihneď po spustení generátora. Zavrite všetky okná a dvere v automobile. Zariadenie sa automaticky vypne po uplynutí určeného času. Po skončení práce so zariadením kabínu vozidla vyvetrajte. Otvorte  minimálne na 5 minút všetky dvere. Vypnite ventilátor vzduchu a odpojte zariadenie. Automobil môžete odovzdať zákazníkovi.

 

 

SPIN OZON CAR

Mimoriadne účinný a rýchly generátor ozónu pre dezinfekciu interiéru vozidiel a systému klimatizácie. Vysoký výkon – 3,5g /hod., časovač do 2 hodín, napájanie 230V / 46W

Index: SPIN 01.000.215

Cena: 169€

 

SPIN OZON BUS

Vhodný pre väčšie miestnosti, autobusy. Výkon 7g /hod., napájanie 230V / 100W

Index: SPIN 01.000.224

Cena: 229€

 

SPIN OZON 12V

Generátor ozónu s napájaním z 12V zapaľovača automobilu. Výkon 500mg/hod.

Index: SPIN 01.000.143

Cena: 249€