NGK rozširuje svoju ponuku zapaľovacích sviečok pre osobné autá

NGK rozširuje svoju ponuku zapaľovacích sviečok pre osobné autá

|

Štyri nové referencie sú určené pre výrobcov Ford, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen, Nissan, Opel a Renault.

Rozsiahle portfólio spoločnosti NGK SPARK PLUG na trhu s náhradnými dielmi pre osobné automobily bolo ešte viac posilnené uvedením troch nových zapaľovacích sviečok a jednej novej žeraviacej sviečky. Štyri nové referencie sú určené pre výrobcov Ford, Audi, Seat, Škoda, Volkswagen, Nissan, Opel a Renault.

Položka DILTR6A8G je určená pre Ford Fiesta ST EcoBoost 1.5 (od modelového roku 2018), zatiaľ čo ILKER7B8DES je šitá na mieru najnovším verziám automobilov Audi A3 a Volkswagen Golf (od modelového roku 2018) koncernu VW Group na CNG. Referencie ILKER7A8EGS Laser Iridium sa vzťahuje okrem iného na modely Audi A1, A3, Q2 a Q3, Seat Ibiza, Škoda Octavia a Superb a Volkswagen Golf a Passat (od modelového roku 2015).

Referenčné číslo Y1047AS je ďalším prírastkom do rozsiahlej série žeraviacich sviečok Yellow Box Line. Slúži veľkému počtu najnovších aplikácií so vznetovými motormi od spoločností Nissan, Opel a Renault (od modelového roku 2010). Žeraviaca sviečka je vybavená technológiou AQGS (Advanced Quick Glow System), ktorá zaručuje vynikajúcu kvalitu a výkon.

Kým referenčné číslo DILTR6A8G je v databáze TecDoc uvedené od polovice júna, ostatné zostávajúce sviečky budú k dispozícii od 16. septembra 2021. Všetky nové referencie budú zahrnuté do budúceho katalógu zapaľovacích a žeraviacich sviečok, ktorý bude uvedený na trh na jeseň 2021.