Skupina Bilstein

Skupina Bilstein

|

S 21 medzinárodnými pobočkami a agentúrami vo viac ako 70 krajinách je skupina Bilstein jedným z popredných svetových hráčov na nezávislom trhu s náhradnými dielmi. Je to vďaka ich výrobnej kompetencii. Vyrábajú vybrané náhradné diely v ich modernom výrobnom závode v sídle v Ennepetale.

Skupina Bilstein
 

Značky febi, SWAG a Blue Print patriace do skupiny Bilstein ponúkajú náhradné diely pre všetky potrebné opravy. Požiadavky servisov sú tu vždy na prvom mieste. Skupina Bilstein je sedemgeneračná rodinná skupina spoločností so sídlom v Ennepetale v Nemecku. Medzinárodne uznávané značky produktov febi, SWAG a Blue Print sú zjednotené pod silným zastrešením.

Výhoda pre zákazníkov a partnerov: všetko dostanete z jedného zdroja. Zdieľanie kompetencií a služieb znamená, že viac ako 60 000 rôznych náhradných dielov pre všetky súčasné modely osobných a úžitkových vozidiel pochádza z jediného spoľahlivého zdroja.

S 21 medzinárodnými pobočkami a agentúrami vo viac ako 70 krajinách je skupina Bilstein jedným z popredných svetových hráčov na nezávislom trhu s náhradnými dielmi. Je to vďaka ich výrobnej kompetencii. Vyrábajú vybrané náhradné diely v ich modernom výrobnom závode v sídle v Ennepetale.

 

febi - riešenia vyrobené v Nemecku

febi je jednotkou na trhu nezávislých náhradných dielov - včera, dnes a v budúcnosti. Od svojho zavedenia je medzinárodne uznávanou značkou výrobkov a služieb, ktorých vysoké štandardy kvality sa neustále odrážajú vo vlastnej výrobe precíznych dielov.

Značka sa špecializuje na diely riadenia a zavesenia kolies, gumokovových častí a dielov motora; v segmente osobných automobilov aj úžitkových vozidiel. Ako silný partner maloobchodníkov a servisov pripisuje febi veľký význam zabezpečeniu kvality a služieb. Súčasné trendy a vývoj sa neustále monitorujú, takže zákazníci febi sú vždy o krok vpred.

Táto ponuka zahŕňa viac ako 37 000 technických opotrebiteľných dielov pre všetky súčasné modely osobných a úžitkových vozidiel. Na všetky náhradné diely a služby sa dôsledne vzťahujú prísne normy kvality. Preto v ponuke febi nájdete iba výrobky v testovanej kvalite originálneho vybavenia.

 

SWAG - najlepšia voľba náhradných dielov

Spoločnosť SWAG sa zaviazala týmto heslom - v záujme svojich zákazníkov. Medzinárodne uznávaná značka ponúka viac ako 26 000 náhradných dielov kvality originálneho vybavenia pokrývajúcich všetky nemecké a takmer všetky európske značky automobilov. Hlavnými produktovými skupinami sú riadenie a odpruženie, ako aj časovanie motora.

S viac ako 60 ročnými skúsenosťami je spoločnosť SWAG jedným z popredných svetových partnerov na nezávislom trhu s náhradnými dielmi. Vysoká skladová dostupnosť a krátke dodacie lehoty zaručujú optimálnu spoľahlivosť pre zákazníkov po celom svete.

Celý sortiment dielov podlieha prísnym kontrolám kvality, ktoré často presahujú špecifikácie výrobcu. Spoločnosť SWAG taktiež ponúka technické informácie, aby inštalácia dodaných komponentov bola čo najjednoduchšia.

 

Blue Print - hneď na prvýkrát

Blue Print je tou správnou voľbou, pokiaľ ide o kvalitné náhradné diely pre ázijské, americké a britské osobné automobily a ľahké úžitkové vozidlá. Okrem precízne vyrobených komponentov ponúka značka najlepšie možné služby aj poskytovaním technických informácií. Slogan značky Blue Print - „Hneď na prvýkrát“. - vyjadruje hodnoty kvality a presnosti, na ktoré sa spoliehajú používatelia Blue Print po celom svete.

Od roku 1994 pomáha Blue Print maloobchodníkom neustále prekračovať očakávania zákazníkov. Nové produkty a najnovšie aplikácie vozidiel sa neustále skúmajú, aby značka Blue Print mohla vždy spĺňať požiadavky trhu. Každý komponent Blue Print je navrhnutý a vyrobený ako priama náhrada OE a všetky výrobky spĺňajú požiadavky na náhradné diely pre vozidlá v súlade s nariadením EÚ č. 461/2010. Všetky produkty prechádzajú intenzívnym testovaním, aby zodpovedali špecifikáciám a normám OE.

 Ponuka Blue Print pozostáva z viac ako 23 000 položiek určených na profesionálne opravy vozidiel. Spektrum siaha od štandardných servisných produktov až po zložité komponenty riadenia motora a neustále rastúci počet špecializovaných nástrojov.