CASTROL EDGE s FLUID TITANIUM redukuje o 20% trenie znižujúce výkon

CASTROL EDGE s FLUID TITANIUM redukuje o 20% trenie znižujúce výkon

|

Olej Castrol EDGE s technológiou FLUID TITANIUM transformuje svoju štruktúru tak, aby bol pod tlakom odolnejší a znižoval trenie. Tým uvoľňuje skutočný výkon motora.

TRENIE JE NEPRIATEĽOM VÝKONU

Dnešné motory sú menšie a účinnejšie, bez toho aby čokoľvek obetovali zo svojho výkonu. Tento pokrok v konštrukcii motorov vystavuje olej zvýšenému tlaku. Oleje musia byť silnejšie než kedykoľvek predtým, aby tejto záťaži odolali.

Pri každej otáčke motora vznikajú body so silným trením, ktoré sa vyskytujú len niekoľko mikrosekúnd a ktoré sa vo vnútri pracujúceho motora neustále pohybujú. Spoločne môžu tieto body sa silným trením spôsobiť stratu až 10% výkonu motora.

 

 

TRANSFORMUJE SA, ABY BOL POD TLAKOM SILNEJŠÍ

Na prekonanie trenia znižujúceho výkon sme vyvinuli náš najsilnejší, najpokročilejšie motorový olej, Castrol EDGE s Fluid TITANIUM.
Pri testovaní sme pozorovali, ako olej transformoval svoju štruktúru na molekulárnej úrovni. Olej, stlačený pod intenzívnym tlakom, bol skúmaný pomocou röntgenových lúčov vyžarovaných z elektrónov dosahujúcich takmer rýchlosťou svetla. Tým sa preukázalo, že Castrol EDGE Professional s technológiou Fluid TITANIUM fyzicky mení svoju štruktúru a v miestach extrémneho tlaku je tuhšia, aby dokázal zabrániť vzájomnému kontaktu kovových plôch a znížiť trenie. Keď tlak ustúpi, olej prejde späť do stavu voľného toku.

Castrol EDGE s technológiou Fluid TITANIUM, ešte silnejší pod tlakom, transformuje svoju štruktúru a redukuje trením znižujúci výkon o 20%.

 

UVOĽNENIE SKUTOČNÉHO VÝKONU MOTORA


Výkon môžete zažiť mnohými spôsobmi - nielen ako čistú radosť z akcelerácie, potešenie z nespútaného krútiaceho momentu alebo prosté potešenie z čistej rýchlosti.

Pre tých, ktorí milujú vzrušujúcu jazdu, je strata 10% výkonu neprijateľná. Olej Castrol EDGE s technológiou FLUID TITANIUM transformuje svoju štruktúru tak, aby bol ešte odolnejší pod tlakom. Tým uvoľňuje skutočný výkon motora.

 

 

 

 

 

 

 

Nový CASTROL EDGE

Prelistujte si brožúrku k uvedeniu nového produktu Castrol EDGE

PrelistovaťStiahnúť PDF