LIQUI MOLY je oficiálnym sponzorom Majstrovstiev IIHF 2017!

LIQUI MOLY je oficiálnym sponzorom Majstrovstiev IIHF 2017!

|

Výrobca olejov uzatvára svoju účasť v zimných športoch tejto sezóny, a to zápasmi usporiadanými v Nemecku a Francúzsku. Veľké finále pre rozsiahle pôsobenie značky LIQUI MOLY v zimných športoch. Nemecký špecialista na oleje je oficiálnym sponzorom Majstrovstiev sveta IIHF v ľadovom hokeji 2017, ktoré sa budú konať v máji v Nemecku a Francúzsku.

"Majstrovstvá sveta sú poslednou, veľkou medzinárodnou akciou v rámci zimných športov tejto sezóny. Pole účastníkov sa skladá z národov, ktoré pre nás predstavujú veľmi dôležité trhy", povedal Peter Baumann, marketingový riaditeľ spoločnosti LIQUI MOLY.

Majstrovstiev sveta sa zúčastňujú tímy všetkých severoeurópskych krajín a navyše ešte šesť mužstiev z východnej Európy a tiež Francúzsko, Taliansko a Švajčiarsko. "Rusko je náš zďaleka najväčší exportný trh a Severná Amerika je pre nás trhom, na ktorom chceme silne rásť a vidíme v ňom obrovský potenciál", dodal Peter Baumann. A vo všetkých týchto krajinách je ľadový hokej veľmi populárny alebo národný šport.

Boje o titul, ktoré sa konali v Rusku v roku 2016, sledovalo na štadiónoch takmer 420 000 divákov. Televízne prenosy zo 167 krajín priniesli usporiadateľom sledovateľnosť takmer 1,3 miliardy televíznych divákov. Počas Majstrovstiev sveta 2010, ktoré sa naposledy konali v Nemecku, prešlo bránami štadiónov takmer 550 000 návštevníkov.

Firemné logo bude v oboch hokejových halách Majstrovstiev sveta v Kolíne nad Rýnom a Paríži umiestnené na mantineli za bránkou, teda v oblasti, ktorá je dôležitá pre zábery televíznych kamier, na všetkých oficiálnych tlačovinách a prezentačných stenách a aj v reklamných spotoch.

Turnaj, ktorý sa koná od 5. do 21. mája v Nemecku a Francúzsku, rozširuje a zakončuje niekoľkomiliónový sponzorský balík spoločnosti LIQUI MOLY pre zimné športy. Doteraz zahŕňal medzinárodné zápasy v iných disciplínach v Európe, Severnej Amerike a Ázii. "Milióny divákov sa týmto spôsobom zoznámia so značkou LIQUI MOLY, čoho by sme naším pôsobením v motoristickom športe nedosiahli," doplnil Peter Baumann.