Inter Cars a Castrol pokračujú v spolupráci v Európe!

Inter Cars a Castrol pokračujú v spolupráci v Európe!

|

Inter Cars Capital Group pokračuje v strategickej spolupráci so značkou Castrol. Zástupcovia oboch spoločností podpísali začiatkom decembra dokument, ktorý posilňuje vzťahy medzi spoločnosťami.

Inter Cars, najväčší distribútor náhradných dielov pre osobné a úžitkové vozidlá v strednej a východnej Európe, pokračuje v spolupráci so značkou Castrol, svetovým lídrom vo výrobe mazív.

"Oleje Castrol sú skutočne dôležitou súčasťou nášho sortimentu. Poslaním Inter Cars je poskytovať svojim zákazníkom špičkovú kvalitu a prvotriedne produkty, kdekoľvek sme prítomní. Spolupráca so značkou Castrol nám dáva možnosť realizovať túto úlohu. Je to vzťah založený na dlhoročnej spolupráci, dôvere, a čo je ešte dôležitejšie, na veľmi dobrých vzťahoch a spoločnom rešpekte. Som presvedčený, že spoločne dokážeme dosiahnuť predpokladané ciele, ktoré budú mať pozitívne výsledky pre našich zákazníkov." – povedal Maciej Oleksowicz, predseda predstavenstva Inter Cars SA.

"Castrol bol a je naším dlhoročným obchodným partnerom. Spoločne realizujeme množstvo projektov v národnom i medzinárodnom meradle. Podpis novej zmluvy dokazuje, že naše aktivity prinášajú našim zákazníkom viacero výhod, ktoré ovplyvňujú mieru ich spokojnosti. Pevne verím, že naša spolupráca v nasledujúcich rokoch prinesie ešte viac výhod pre garáže a umožní nám rásť spolu s nimi." - dodal Wojciech Twaróg, člen predstavenstva Inter Cars SA.

Na základe podpísanej dohody bude spolupráca medzi oboma stranami pokračovať v krajinách strednej a východnej Európy, kde Inter Cars Group prevádzkuje svoje obchodné aktivity. Castrol ako strategický dodávateľ bude profitovať z distribúcie všetkých svojich produktov v distribučnom reťazci Inter Cars, ktorý pozostáva z viac ako 500 pobočiek v 17 rôznych krajinách.

"V súčasnosti je hlavným cieľom Castrolu dodávať autoservisom a vodičom áut produkty a služby najvyššej kvality . Aby sme boli úspešní, potrebujeme partnerov, ktorí rozumejú potrebám zákazníkov a rýchlo reagujú a prispôsobujú svoj sortiment zmenám na trhu. Inter Cars sa dokonale hodí pre túto stratégiu a vďaka tomu sme schopní úspešne rozvíjať spoločné projekty na viacerých európskych trhoch" – Anna Wilczewska, marketingová manažérka pre Európu.

Castrol je popredná svetová značka mazív, ktorá sa môže pochváliť mnohými inováciami a hrdo podporuje priekopníkov pri realizácii ich cieľov. Vášeň pre maximálny výkon a filozofia spolupráce umožnili Castrolu vyvinúť širokú škálu olejov a mazív, ktoré už viac ako 120 rokov zohrávajú kľúčovú úlohu pri mnohých technologických úspechoch na zemi, vo vzduchu, na mori a vo vesmíre.
Castrol je súčasťou BP Group a poskytuje riešenia pre zákazníkov z oblasti motorizácie, výroby, námorného priemyslu a energetiky vo viac ako 120 krajinách.Produkty Castrol sú celosvetovo uznávané vďaka inováciám a vysokému výkonu, ktoré sú výsledkom angažovanosti v špičkovej kvalite a moderných technológiách. Viac informácií o Castrole nájdete na www.castrol.sk