JT Sprockets - popredný výrobca ozubených kolies

JT Sprockets - popredný výrobca ozubených kolies

|

JT Sprockets je popredná svetová značka reťazových kolies pre motocykle a štvorkolky, ktorá používa iba tie najkvalitnejšie suroviny a špičkové technológie.

JT Sprockets je spoločnosť, ktorá sa zaviazala dodávať najtrvanlivejšie ozubené kolesá najvyššej kvality dostupné na celom svete. Preto vyrábajú a predávajú viac ozubených kolies než všetky ostatné značky náhradných dielov dohromady.

Ozubené kolesá JT sú vyrobené iba z najlepších dostupných materiálov. Letecká zliatina hliníka 7075-T6 leteckej kvality pre ľahké reťazové kolesá, či zliatina chromolylovej ocele SCM420 pre predné ozubené kolesá. Je to jediný výrobca reťazových kolies, ktorý používa ultra odolnú vysoko uhlíkovú oceľ C49 na zadné ozubené kolesá. 

Továreň JT Sprockets je najväčšou a najmodernejšou na svete. Je plne vybavená vysoko presnými strojmi vrátane najnovšej generácie počítačového dizajnu CNC a počítačom riadeného zariadenia na rezanie kovov.

Podstata vysoko kvalitného ozubeného kolesa je vo vysokej presnosti výroby a inherentnej kvalite materiálu. Vďaka presnému opracovaniu zaručuje JT maximálnu trvanlivosť a výkon.

Ozubené kolesá JT sú vyrábané odvaľovaním, obrábaním a vŕtaním. Toto je jediný osvedčený spôsob, ako dosiahnuť najbližšiu toleranciu a najpresnejšie profily zubov. Všetky tepelne ošetrené a ručne dokončené k dokonalosti. Ozubené kolesá JT spĺňajú alebo prekračujú najvyššie možné štandardy kvality stanovené pre motocyklový priemysel.

Kontrola kvality

Každé ozubené koleso prejde až 25 výrobnými fázami a 10 individuálnymi kontrolami kvality, kým je pripravené opustiť závod a výrobné zariadenie dosiahlo najvyššie európske štandardy kvality.

Distribúcia

Mimoriadne veľké zásoby sú vždy uložené v distribučných centrách JT v Londýne - Spojené kráľovstvo a Atlanta - USA, pripravené na okamžité doručenie. Vďaka medzinárodnej sieti popredných distribútorov vo viac ako 70 krajinách po celom svete vám JT Sprockets ponúka produkt a služby vynikajúcej kvality.

Dostupnosť  

Spoločnosť JT navrhuje a vyrába viac ako 18 miliónov ozubených kolies ročne pre všetky značky a modely motocyklov a štvorkoliek. Aktuálny sortiment teraz obsahuje viac ako 2 500 typov ozubených kolies z ocele alebo zliatiny hliníka a mnohé položky kombinujú dve alebo viac rôznych tvaroviek do jedného reťazového kolesa.

Oceľové ozubené kolesá

Oceľové ozubené kolesá JT sa vyrábajú iba z najkvalitnejších uhlíkových ocelí C49 pre zadné ozubené kolesá a zliatiny chromolytovej ocele SCM420 pre predné ozubené kolesá. Rad oceľových reťazových kolies JT teraz obsahuje viac ako 2 500 dielov pre všetky motocykle a štvorkolky

Predné ozubené kolesá odpružené gumou

Od začiatku deväťdesiatych rokov minulého storočia hlavní japonskí výrobcovia motocyklov používali gumové odpružené reťazové kolesá na tlmenie nárazov reťaze na zuby predného ozubeného kolesa. Spoločnosť JT Sprockets teraz uviedla tieto rovnaké ozubené kolesá na trh. Kvalita, dizajn a osvedčená technológia OEM sú rovnaké ako pri výrobkoch motocyklov a originálnych náhradných dieloch.

Hliníkové závodné zadné ozubené kolesá

Vyrobené z pokročilej hliníkovej zliatiny leteckej triedy 7075-T6, optimálnej ľahkej konštrukcie s vysokou životnosťou. Všetky hliníkové zadné závodné ozubené kolesá MX sú vyrobené z najlepších materiálov so špeciálnym samočistiacim dizajnom a sú ručne dokončované k dokonalosti.

 

Samočistiace oceľové predné ozubené kolesá

Oceľové predné reťazové kolesá radu MX sa vyrábajú podľa presných tolerancií a sú navrhnuté so špeciálnymi samočistiacimi drážkami, ktoré zvyšujú životnosť a výkon. Predné ozubené kolesá radu MX sú vyrobené z najlepšej chromolylovej ocele a sú úplne tepelne ošetrené, aby bola zaistená maximálna trvanlivosť.

Nosiče pre značku Ducati

Ľahká prestavba zadného ozubeného kolesa na jednodielne ozubené koleso OEM Ducati umožňuje rýchlu a cenovo dostupnú výmenu zadného ozubeného kolesa.