TRW brzdové kotúče a platničky pre motocykle

TRW brzdové kotúče a platničky pre motocykle

|

Kvalita TRW založená na tradícii TRW - Kvalita, výkon a príťažlivý dizajn imponuje motocyklistom a predajcom motocyklov po celom svete.

História značky TRW siaha mnoho desaťročí späť, až do roku 1874. Vtedy začala anglická spoločnosť Joseph Lucas & Son zásobovať začínajúci automobilový priemysel príslušenstvom. Spoločnosť takmer o 70 rokov neskôr kúpil Girling, výrobca bŕzd. Následne úspešne expandoval do odvetvia brzdovej a spojkovej technológie. Lucasovi Girlingovi možno pripísať niekoľko úspechov v oblasti motocyklovej technológie, vrátane vývoja prvej kotúčovej brzdy na svete, bezazbestových brzdových obložení pre motocykle a oceľových pletených brzdových a spojkových vedení.

TRW - spoločnosť s bohatou tradíciou, ktorá je súčasne jedným z najdôležitejších výrobcov originálnych zariadení v automobilovom priemysle, ako aj v letectve - kúpila firmu Lucasa Girlinga na prelome tisícročí. TRW sa následne v roku 2015 stala súčasťou technologickej spoločnosti ZF Friedrichshafen AG.

Dnes ZF Aftermarket ponúka široké portfólio náhradných dielov a príslušenstva pre motocykle pod značkou TRW. Či už ide o cestovné bicykle, superbiky, skútre, enduro, trojkolky alebo štvorkolky, portfólio obsahuje brzdové komponenty, spojky, riadidlá, brzdové a spojkové páčky, zadné súpravy, zdvíhacie súpravy, spúšťacie súpravy a skvele navrhnuté príslušenstvo.

Portfólio produktov TRW spĺňa vysoké štandardy kvality medzinárodného automobilového priemyslu a zaručuje maximálnu bezpečnosť a výkon. Okrem ISO 9001 je TRW certifikovaná aj podľa ISO/TS 16949, najnovšieho a najprísnejšieho štandardu kvality medzinárodného automobilového priemyslu.

Brzdové platničky

 

TRW ponúka brzdové doštičky pre motocykle, vyhovujúce všetkým sektorom a triedam motocyklov. S dvanástimi rôznymi ponúkanými trecími zmesami môžete získať náhradné brzdové doštičky, ktoré maximalizujú bezpečnosť a výkon cestovných a športových bicyklov, motocyklov na mieru, skútrov a offroadov a štvorkoliek.

Brzdové doštičky TRW pre motocykle zahŕňajú:

  • Predné a zadné brzdové doštičky pre viac ako 6 000 modelov.
  • 12 rôznych trecích zmesí pre brzdové doštičky motocykla pre maximálnu kompatibilitu a výkon.
  • Žiadne brzdové doštičky TRW Aftermarket pre motocykle neobsahujú azbest, aby chránili ľudí a životné prostredie.
  • Komplexnú ponuku vysokovýkonných brzdových doštičiek pre motocykle určených pre rôzne aplikácie na závodných dráhach a offroadové súťaže.
  • Brzdové doštičky pre motocykle s vynikajúcou kompatibilitou so všetkými brzdovými kotúčmi TRW a originálnym vybavením.
  • Všetky brzdové doštičky TRW určené pre použitie na verejných komunikáciách sú vybavené osvedčením o zhode TÜV a sú schválené pre cestnú premávku.

Výnimočné pokrytie brzdových doštičiek pre klasické alebo moderné motocykle

S TRW si môžete vybrať náhradné brzdové doštičky pre viac ako 6 000 modelov motocyklov. Katalóg dielov obsahuje osvedčené brzdové doštičky s odporúčaným priradením pre stroje od roku 1970 až po úplne nové modely. Zosúladením brzdových doštičiek s potrebami jazdca poskytujeme optimálnu zmes na výmenu brzdových doštičiek motocykla, či už ide o cestovný bicykel, street fightera , superbike, kolobežku, enduro alebo motokrosový bicykel alebo štvorkolku.

Jedinečná technológia s brzdovými doštičkami TRW

Pretože je spoločnosť TRW vždy v popredí inovácií, získate kúpou od TRW úplné novinky v technológiách brzdových doštičiek na trhu s náhradnými dielmi, ako je napríklad NRS (NUCAP RETENTION SYSTEM), jedinečný patentovaný spôsob uzamykania materiálu obloženia k podložným platničkám, používa sa na výrobu všetkých organických a TRQ Hyper-Carbon doštičiek pre brzdy motocyklov. Pri NRS majú podložné platne špeciálny háčikový profil, ktorý je trvalo zabudovaný v materiáli podšívky. Podšívka drží pevne aj v tých najextrémnejších tepelných a mechanických podmienkach, čo umožňuje výmenu brzdového obloženia motocykla, ktoré prináša maximálnu možnú bezpečnosť a výkon.

Brzdové doštičky TRW pre každý motocykel a každého jazdca

Náš sortiment predných a zadných brzdových doštičiek pre motocykle obsahuje 12 rôznych zostáv doštičiek. Katalóg brzdových doštičiek TRW obsahuje organické doštičky z materiálov zo spekaného kovu a uhlíka. Šesť z nich je určených na použitie na verejných komunikáciách. Sú schválené na pouličné použitie a majú certifikát zhody TÜV. Certifikačný kód na zadnej doske zaručuje, že požiadavky na cestnú premávku sú splnené brzdovými doštičkami TRW. Šesť zmesí je špeciálne navrhnutých pre rôzne súťažné aplikácie a úspešne ich používa množstvo tímov a jazdcov v mnohých pretekových sériách až po úroveň majstrovstiev sveta.

Zámerom TRW je ponúknuť motocyklové brzdové doštičky s dlhou životnosťou a vynikajúcim výkonom aj v tých najextrémnejších podmienkach a presne to robia! Boli víťazom testu s brzdovými doštičkami v časopise MOTORRAD a brzdové doštičky TRW pre motocykle boli testované a v mnohých odborných publikáciách hodnotené ako vynikajúce.

Brzdové Kotúče TRW

 

TRW má sortiment motocyklových brzdových kotúčov, ktoré ponúkajú prvotriednu kvalitu, príťažlivý dizajn a stále širšie pokrytie. Všetky brzdové kotúče na motocykle TRW sú maximalizované z hľadiska bezpečnosti a výkonu pomocou extrémne kvalitnej zliatiny ocele.

Brzdové kotúče TRW na motocykel vám poskytujú:

  • Výnimočnú kvalitu a jedinečné prevedenie.
  • Široký sortiment brzdových kotúčov pre takmer všetky aplikácie.
  • Vysokokvalitné materiály, výroba s najužšou toleranciou a presným brúsením povrchu.
  • Dokonale verný chod, menej vibrácií a vylepšené prispôsobenie podložiek.
  • Absolútna spoľahlivosť a špičkový výkon bez kompromisov.
  • Ultra tvrdený povrch pre predĺženú životnosť a rozmerovú stabilitu. Kotúče sa dodávajú s typovým schválením.

Brzdové kotúče motocykla ponúkajúce výnimočnú kvalitu a pokrytie Náhradné diely a príslušenstvo pre motocykle TRW boli vyrobené tak, aby zodpovedali najvyšším bezpečnostným štandardom medzinárodného automobilového priemyslu. Žiadne kompromisy v oblasti surovín ani tolerancia obrábania. TRW ponúka brzdové kotúče pre viac ako 2 000 modelov motocyklov. A so siedmimi rôznymi variáciami, z ktorých si môžete vyberať, je k dispozícii brzdový kotúč TRW pre takmer všetky cestovné a športové bicykle, motocykle na mieru, skútre, off-roady a štvorkolky.

Sila a bezpečnosť vo všetkých brzdových kotúčoch TRW

Brzdové kotúče TRW pre motocykle sú odolné voči opotrebovaniu a ich životnosť je až o 30% dlhšia v porovnaní s mnohými porovnateľnými náhradnými dielmi, takže si môžete byť istí robustným výkonom pre maximálnu bezpečnosť. Všetky kotúče sú vyrobené z extrémne tvarovo stabilných a kalených ocelí opracovaných do najprísnejších tolerancií. Presné brúsenie povrchu s variáciou hrúbky iba 2/100 mm zabraňuje vibráciám a výrazne zlepšuje prispôsobenie podložiek.

Brzdové kotúče pre motocykle musia dobre fungovať s doštičkami, efektívne odrážať teplo generované pri brzdení, odolávať oderu a v konečnom dôsledku musia slúžiť bicyklu a jazdcovi čo najdlhšie. Navyše by mali vyzerať pôsobivo, pretože sú najnápadnejším prvkom brzdového systému. Motocyklové brzdové kotúče TRW sú vyrobené z extrémne kvalitnej zliatiny ocele, ktorá spoľahlivo chráni pred koróziou, pričom zachováva dobrý vzhľad, ako aj pevnosť, bezpečnosť a výkon.

Brzdové kotúče TRW pre športové motocykle  a preteky

Motocyklové brzdové kotúče TRW sú vyrobené z vysokopevnostnej, tvarovo stálej ocele a precízne brúsené, krížové brúsenie povrchu zabraňuje vibráciám a urýchľuje adaptáciu nových doštičiek.

Na cestách alebo na trati sú závodné disky TRW „RAC“ pouličným legálom a skutočným príkladom špičkového dizajnu. Vďaka inteligentnej regulácii teploty šikovne navrhnutý obrys „RAC“ jedinečne kombinuje vysoko spontánnu odozvu s extrémne stabilným tlakovým bodom. Brzdové kotúče „RAC“ sú určené na športovú jazdu na ceste.

Nové brzdové kotúče TRW „SP“ pre profesionálnych pretekárov sú vo svojej vlastnej lige a zaisťujú maximálnu brzdnú silu aj za extrémnych podmienok!  Dvojdielny dizajn obsahuje hrubší vonkajší krúžok 5,5 mm z vysokopevnej zliatiny ocele, ktorý je k CNC frézovanému vnútornému krúžku z čiernej eloxovanej zliatiny pripevnený desiatimi plávajúcimi cievkami. To zabraňuje deformácii, aj keď sa vonkajší krúžok pri extrémnych teplotách roztiahne.

Brzdové kotúče TRW „SP“ sú k dispozícii v dvoch prevedeniach: „SP“ s perforovaným vonkajším krúžkom a „SP RAC“ s pretekárskym obrysom. V ideálnom prípade by mali byť kombinované s pretekárskymi brzdovými doštičkami TRQ, CRQ alebo SCR. Obe diskové verzie je možné použiť so štandardnými strmeňmi a vo všetkých závodných kategóriách (bez schválenia na ceste!). Či už ich používate na cestách alebo v závodných podmienkach, motocyklové brzdové kotúče TRW nechávajú konkurenciu za sebou!