FAG Complete Hub - riešenie opravy ložísk kolies pripravené na inštaláciu

FAG Complete Hub - riešenie opravy ložísk kolies pripravené na inštaláciu

|

S FAG Complete Hub rozširuje Schaeffler svoje produktové portfólio riešení pre opravu ložísk kolies nákladných vozidiel a prívesov. V závislosti od aplikácie obsahuje jednotka FAG Complete Hub, ktorá je pripravená na inštaláciu, náboj kolesa vrátane príslušného riešenia opravy Schaeffler FAG Repair Insert Unit, FAG Truck Hub Unit alebo FAG SmartSET, ako aj všetky ďalšie časti príslušenstva potrebné na upevnenie.

  • Ľahká inštalácia pre absolútnu bezpečnosť a maximálnu životnosť
  • Rýchla oprava počas úvodnej inštalácie a následných služieb
  • Osvedčená kvalita originálneho vybavenia

Najvyššia bezpečnosť a predĺžené servisné intervaly pre maximálnu mobilitu

Ložiská kolies sú jedným z najviac namáhaných komponentov v úžitkových vozidlách. Oprava je zložitá a časovo náročná. S FAG Complete Hub vyvinula spoločnosť Schaeffler kompletnú jednotku pripravenú na inštaláciu, ktorá je vopred zmontovaná, prednastavená a namazaná na celý život. To šetrí garážam a prevádzkovateľom vozových parkov drahocenný čas počas opravy. Z dôvodu zníženej zložitosti opravy sú možné dôvody predčasného zlyhania, ako napríklad nedostatočné mazanie alebo vniknutie nečistôt, odstránené hneď na začiatku. To umožňuje autoservisom vykonať bezpečnú opravu, minimalizovať následné poškodenia spojené s inštaláciou a zaistiť dlhú životnosť komponentov. A čo viac: Vďaka zvýšenej kvalite opráv a životnosti komponentov sa predlžujú servisné intervaly, čo má pozitívny vplyv na prevádzkové náklady prevádzkovateľov vozového parku.

Rýchle a bezpečné pri údržbe alebo následných opravách

V prípade nadchádzajúcej údržby alebo napríklad opravy bŕzd umožňuje namontovaný kompletný náboj FAG rýchlu opravu, pretože vždy obsahuje vopred namontovanú jednotku ložiska kolesa od spoločnosti Schaeffler. Náboj a ložisko kolesa zostávajú počas demontáže a spätnej montáže vždy ako celok. Nie je potrebné opätovne inštalovať vnútorný krúžok alebo domazávať ložisko, čo šetrí garáži ďalší čas. Vďaka tomu vyniká FAG Complete Hub od konkurencie - najmä v kombinácii s FAG SmartSET pre vozidlá so štandardnými kuželíkovými ložiskami.

Osvedčená kvalita originálneho vybavenia

Kompletný náboj FAG obsahuje výhradne ložiská kolies FAG v osvedčenej kvalite OE. Každý výrobok je podrobený prísnej kontrole kvality. Perfektná poloha ložiska a plynulý a vyvážený chod ložiska kolesa v náboji kolesa sú neustále testované. Všetky komponenty samozrejme zodpovedajú štandardom kvality sériových výrobcov. Sortiment 24 produktov pod značkou FAG obsahuje presne prispôsobené riešenia opráv pre všetky bežné európske aplikácie.

Ďalšie informácie o značkových výrobkoch FAG a kompletnom sortimente Schaeffler pre trh s autopríslušenstvom nájdete na portáli www.repxpert.cz.

Vydavateľ: Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG