ULO - originálne diely pre optiku a zrkadlá

ULO - originálne diely pre optiku a zrkadlá

|

Inter Cars, líder v predaji náhradných dielov, má jediný cieľ a tým je mať vo svojej ponuke výrobcov so známkou vysokej kvality a precíznosti. Jedným z týchto predstaviteľov je aj spoločnosť ULO.

Spoločnosť ULO bola založená v polovici minulého storočia v Nemecku. Jej hlavnou špecializáciou bola výroba malých sérií autodielov pre potreby miestneho trhu. Rýchly rast spoločnosti odštartovala rozbehnutá spolupráca s nemeckými výrobcami Daimler-Benz a Odelo Deutschland GmbH, ktorých súčasťou sa stala neskôr. Dnes je ULO zaradená do zoznamu svetových výrobcov, ktorí sa špecializujú na výrobu originálnej optiky a zrkadiel pre popredných výrobcov automobilov: Audi, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel, Porsche a pre úžitkové vozidlá ako MAN, a ďalšie.

ULO znamená nekompromisnú kvalitu. Preto sa v tejto spoločnosti osobitná pozornosť venuje výskumu a vývoju. A aj práve preto boli vytvorené vlastné inovatívne produkty a technológie. Používa sofistikované testovacie metódy, ktoré simulujú najextrémnejšie podmienky, aby sa zabezpečilo, že produkty zostanú spoľahlivé aj počas najťažších podmienkach na cestách. Najnáročnejšie testovacie metódy simulujú životnosť cca 15 rokov a celkovo prejdenú vzdialenosť 300 000 kilometrov v teréne.

Výhoda pre zákazníkov je, že produkty ULO dokonale pasujú a dajú sa ľahko nainštalovať bez toho, aby boli potrebné ďalšie nadväzujúce práce. Produkty vynikajú aj vďaka ich presnej vernosti farieb a konštantných hodnôt svetla – nad rámec celej životnosti vozidla.

Spoločnosť je certifikovaná podľa najnovších noriem: ISO 9001:2015, IATF 16949: 2016, ISO 5001: 2008, typ vozidla ECE, SAE a CCC schválenia. Továrne podliehajú ochrane životného prostredia a energetickej politike podľa DIN EN ISO 14001:2004 a DIN EN ISO 50001:2011, ktoré umožňujú vyrábať produkty so 100% zárukou kvality, s použitím len tých najkvalitnejších materiálov na ich výrobu. Preto ULO používa výhradne materiály najvyššej kvality zakúpené od overených dodávateľov. Napríklad UV odolný granulát pre vernosť farieb a robustné šošovky. Je to skutočná známka kvality najmä pri výmene svetla na jednej strane. Používajú sa výhradne jednotlivé komponenty najvyššej kvality. Napríklad kryty potiahnuté hliníkom a reflektory, ktoré sú trvalo odolné voči oxidácii, vďaka použitiu vysokokvalitných náterových procesov. Zaisťuje sa tak optimálna odrazivosť svetla. 

Na zaručenie kvality sa používajú najmodernejšie testovacie metódy pre najefektívnejšiu funkčnosť produktov. Ďalším krokom k dosiahnutiu maximálnej kvality je napríklad automatické inline 3D merania šošoviek, zaručujúce dokonalý obrys, aby svetlá vždy presne sedeli. ULO sa pri používaní elektroniky spolieha na prémiovú kvalitu komponentov. Vysokokvalitné LED diódy s optimálnym tepelným manažmentom vylučuje možnosť zlyhania jednotlivých LED. Implementácia technológie a dizajnu je čoraz zložitejšia a náročnejšia. V súčasnosti sa 50% výrobných nákladov týka elektroniky. To si vyžaduje sofistikovanú výrobu technológie a odbornosť, ktoré spĺňajú vysoké nároky automobilového priemyslu.

Náš katalóg obsahuje viac ako 2000 kusov autodielov pod značkou ULO, vrátane predných aj zadných svetlometov, doplnkových dielov pre svetlá, zrkadiel a dielov na nastavenie a montáž zrkadiel. Zameriava sa na produkty pre prémiové vozidlá v sektore osobných automobilov. Sortiment dopĺňajú univerzálne diely pre úžitkové vozidlá.

 

Ak máte problémy s hľadaním a výberom dielov, kontaktujte našich obchodných zástupcov, ktorí vám ochotne poradia s otázkami, ktoré by vás mohli zaujímať.

 

Produkty značky ULO v ponuke Inter Cars môžeme rozdeliť do troch skupín:

Zadné osvetlenie: Zadné svetlá, Prídavné brzdové svetla, Hmlovky, Tesnenia, Držiaky na svetlá

Zrkadlá: Kryty zrkadiel, Smerovky do zrkadiel , Sklá zrkadiel

Univerzálne diely: Odrazové sklíčka, Bočné smerovky

 

ISO 9001:2015

Certfikácia spoločnosti Odelo Deutschland GmbH

Prelistovať