Zmena uzávierky objednávania

Zmena uzávierky objednávania

|

Bezproblémové dodanie dielov vám garantujeme aj naďalej. Dovoľujeme si vás však informovať, že došlo k zmene uzávierky objednávania.

Vážení zákazníci

 

Jedným z hlavných cieľov celého tímu Inter Cars je aj v neštandardnej dobe, akú dnes zažívame, zabezpečiť pre vás takú mieru servisu, akú si za vašu dlhoročnú priazeň  nepochybne zaslúžite. Aj preto sú vám aj naďalej k dispozícii všetky doteraz dostupné lokácie skladov Inter Cars, kde si môžete bez obmedzení objednávať vami zvolené položky a my vám aj naďalej garantujeme ich bezproblémové dodanie.  Vzhľadom na komplikácie spojené so súčasnými obmedzeniami na hraničných prechodoch, sme boli nútení zmeniť uzávierku  objednávania pre sklad HZA – ZAKROCZYM na čas 14:50 . Položky z tohto skladu, objednané do 14:50  budú dodané ako doteraz – v nasledujúci pracovný deň po objednaní.

Položky objednané po tomto čase budú:

  1. V prípade, že sú skladom na príslušnom regionálnom sklade ( SENEC, ZVOLEN, KOŠICE) automaticky objednané z regionálneho skladu s dobou dodania na nasledujúci pracovný deň.
  2. Ak nie sú skladom na regionálnom sklade, doba ich doručenia bude o 24 hodín dlhšia než tomu bolo doteraz.

 

Chceme vás preto poprosiť aby ste upravili svoje zvyklosti ohľadom časov objednávania a posunuli si objednávanie na skorší čas. Ostatné už nechajte na nás, my budeme naďalej robiť maximum pre to, aby ste sa v pokoji mohli venovať svojej práci. Ďakujeme, že ste s nami...

 

Čas uzávierky objednávania pre sklad HSN – Sosnowiec ostáva nezmenený – 17:30.

 

 

Tím Inter Cars