Registrácia študentov sa už začala!

Registrácia študentov sa už začala!

|

Pondelok so symbolickým dátumom 11.11.2019 bude odteraz spojený so spustením úplne prvej registrácie pre študentov stredných odborných škôl, ktorí sa rozhodli popasovať so svojimi rovesníkmi. A my už teraz vieme, že to naozaj bude stáť za to.

Odhodlaný študent, zástupca budúcej generácie šikovných automechanikov, bez ktorej sa automobilový a autoopravárenský biznis nepohne z miesta. Práve tí majú teraz možnosť spraviť ten správny krok a prihlásiť sa do nasledujúceho ročníka medzinárodnej dynamickej súťaže Young Car Mechanic 2020, ktorá je celá pod záštitou veľkých, zvučných značiek.

Young Car Mechanic je medzinárodná súťaž pre študentov stredných odborných škôl. Hlavným cieľom je spopularizovať profesiu automechanika medzi mladými ľuďmi, vymieňať si skúsenosti a vyučovacie postupy a nájsť mladé talenty v oblasti mechaniky a autoservisu vozidiel motorových vozidiel.

V roku 2019 sa celoeurópskeho kola súťaže Young Car Mechanic zúčastnili víťazi z jednotlivých krajín, v ktorých prebehlo jej národné kolo, a to z Bulharska, Estónska, Litvy, Lotyšska, Maďarska, Poľska a Ukrajiny. Zapojte sa do národného kola súťaže a nazrite na profesiu automechanika a na vzdelávanie sa z novej perspektívy. Na víťazov čakajú skvelé ceny!

www.youngcarmechanic.sk