Inter Cars predstavuje nové logo!

Inter Cars predstavuje nové logo!

|

Pri príležitosti osláv 25-tich rokov firmy sme predstavili aj nové logo. Nové logo je modifikáciou existujúcej obchodnej značky vychádzajúc zo spojených písmen IC. Upravený symbol odráža aktuálne smerovanie značky.

nové logo Inter Cars
 
Znak priamo odkazuje na otáčkomer. Okrem symbolu sa zmenilo tiež písmo pri názve. Druh písma bol navrhnutý špeciálne pre Inter Cars, a preto je svojím spôsobom unikátne. Aktualizovaný symbol a názov tvorí ucelený blok, čo umocňuje vizuálnu silu značky. Nové logo je vyrobené v červeno-grafitovej farbe a pomáha vniesť poriadok do obrovského množstva tlačených a elektronických materiálov produkovaných firmou. Postupne bude novým logom upravených viac ako 350 pobočiek, ktoré prejdú modernizáciou ako vizuálne, tak po stránke štandardov obsluhy. Pri všetkých nových výrobkov a materiálov bude už použité nové logo, pričom stará verzia bude postupne nahradzovaná.
 
Nové logo je symbolom dynamickýho rozvoja firmy Inter Cars v posledných 25 rokoch na poľskom trhu a v zahraničí, založenom na vysokých štandardoch v oblasti služieb zákazníkom. V najbližších 5-tich rokoch chce firma rozšíriť distribučnú sieť o ďalších 300 predajných miest, ktoré budú fungovať na základe princípu aktuálneho modelu pobočiek.
 
"Vysoké štandardy. Vysoké obraty. Inter Cars" - také motto sprevádza prezentácii nového loga, s ktorým Inter Cars vstupuje do nasledujúcich 25 rokov.