18 rokov Inter Cars na Slovensku: prvotriedne služby a synonymum kvality

18 rokov Inter Cars na Slovensku: prvotriedne služby a synonymum kvality

|

Od roku 2005 sa z Inter Cars na slovenskom trhu stal zodpovedný líder a partner, na ktorého sa môžu spoľahnúť tisícky servisov.

Začiatok úspešného príbehu Inter Cars sa začal písať v roku 2005. Prvé pobočky v Bratislave a Košiciach rýchlo doplnili ďalšie v mestách ako Nitra, Žilina, Banská Bystrica či Poprad.

Rozšírením pobočkovej siete o Trnavu, Prešov aj Ružomberok došlo k úspešnému pokrytiu celého územia Slovenska a spoločnosť začala garantovať dodanie tovaru na ktorékoľvek miesto v krajine minimálne dvakrát za deň.

Postupne sa pridávali ďalšie pobočky, ich počet sa zastavil na dnešnom čísle 28. S rozvojom siete súvisela aj transformácia skladov na regionálne miniHuby, čo sa prejavilo v Košiciach, Senci, vo Zvolene aj v Sučanoch, ktorý je zároveň aj centrálnym skladom pre segment olejov a pneumatík a dôkazom premyslenej logistiky v spoločnosti s jediným cieľom: zabezpečiť zákazníkom najvyššiu úroveň kvality služieb.

Modernizácia procesov a investície do rozvoja logistickej siete súvisia aj so zriadením nového moderného skladu v Prešove s kapacitou viac ako 60-tisíc položiek či presun bratislavskej pobočky do väčších priestorov.

Široký sortiment

Premyslená logistika v kombinácii so širokým sortimentom, ktorý uspokojí aj najnáročnejších zákazníkov, sú stabilnými piliermi, ktoré sú garanciou kvality v prípade Inter Cars.

V súčasnosti ponúka spoločnosť na slovenskom trhu nielen náhradné diely pre všetky druhy vozidiel, ale aj oleje, garážové vybavenie dielní či pneumatiky. Práve naskladnenie pneumatík pre motocykle, nákladné vozidlá, priemyselné poľnohospodárske stroje a zariadenia boli výrazným doplnením sortimentu tento rok.

Všetky náhradné diely si môžu zákazníci od roku 2019 objednávať prostredníctvom „nového“ IC Katalógu, ktorý obsahuje nielen potrebné špecifikácie, ale aj odborne školený personál, vždy pripravený pomôcť.

Zodpovedný líder

S postupným vývojom spoločnosti Inter Cars vznikali aj rozličné projekty. Za zmienku stojí Young Car Mechanic, ktorého cieľom je vychovávať mladých automechanikov a odovzdať im praktické a cenné skúsenosti z praxe – priamo od výrobcov dielov či zástupcov Inter Cars.

Atraktívnou príležitosťou pre servisy je aj Motointegrator, online vyhľadávač, vďaka ktorému sa môžu majitelia vozidiel pohodlne objednať do servisu – s jasne stanovenými podmienkami.

Vďaka vernostnému programu VIP Prémia zase zákazníci Inter Cars mohli navštíviť Čínu, Indiu, Kubu, Bali, Aljašku, Brazíliu či Juhoafrickú republiku. Tradičnou destináciou je Nassfeld, ktorý sa spája s legendárnymi lyžovačkami a jedinečnými zážitkami.

Súčasnosť

Aj vďaka filozofii, že Inter Cars sa vždy snaží pre zákazníka urobiť niečo navyše, má spoločnosť jasný trend rastu – vo zvyšovaní kvality služieb, v rozširovaní sortimentu a poskytovaní benefitov, ktoré sa dajú považovať za unikátne.