Riešenia MILWAUKEE® sú teraz dostupné v Inter Cars

Riešenia MILWAUKEE® sú teraz dostupné v Inter Cars

|

Zákazníci spoločnosti Inter Cars získajú prístup k akumulátorovým riešeniam americkej značky MILWAUKEE®. Profesionáli z odvetvia tu nájdu elektrické náradie, osvetlenie, ručné náradie, vozíky na náradie, modulárne skladovacie a prepravné systémy, ako aj osobné ochranné prostriedky.

Odolné, efektívne a ekologické riešenia MILWAUKEE® sú ideálne aj do tých najextrémnejších podmienok, ktoré sa v dielňach často vyskytujú. Riešenia MILWAUKEE® sú teraz k dispozícii zákazníkom Inter Cars, ktorí môžu riešenia MILWAUKEE® využívať na dennej báze pri prácach súvisiacich napríklad so servisom automobilov, sezónnou výmenou pneumatík, ako aj pri potrebe zvýšenia výkonnosti a produktivity svojich zamestnancov.

Objavte profesionálne automobilové riešenia od spoločnosti MILWAUKEE®

V sortimente MILWAUKEE® nájdu profesionáli v automobilovom priemysle celý rad inovatívneho akumulátorového náradia. Patria medzi ne akumulátorové rázové uťahováky, ktoré sú ideálne zladené s odolnými nástrčnými hlavicami.  Excentrické leštičky možno jednoducho doplniť profesionálnym príslušenstvom, ako sú leštiace prostriedky, hubky a leštiace utierky. Akumulátorové elektrické náradie MILWAUKEE® môže fungovať zameniteľne na ten istý akumulátor. Tým sa v dielni zbavíte zamotaných káblov a drôtov a ušetríte miesto, čas a peniaze. Modulárne úložné a prepravné systémy MILWAUKEE® PACKOUT™ tiež prispievajú ku komfortu a pohodliu mechanikov, vulkanizérov alebo odborníkov na detailing.

Jedným zo základných druhov náradia, ktoré sú ideálne na použitie v dielni, sú rázové uťahováky. Výkonný a všestranný akumulátorový rázový uťahovák M18 FMTIW2F12 je ideálny na použitie v stiesnených priestoroch, napríklad pri opravách zavesenia kolies. Všade tam, kde je potrebný väčší výkon, napríklad v dielňach pri výmene pneumatík, opravách nákladných vozidiel alebo poľnohospodárskych strojov, je ideálny uťahovák M18 ONEFHIWF12-502X. Profesionáli z automobilového priemyslu ocenia magnetickú sadu nástrčných kľúčov, ktorá obsahuje 4 kľúče (7 mm, 8 mm, 10 mm a 13 mm). MILWAUKEE® má v ponuke rad leštičov určených pre automobilový priemysel, ktoré sa vďaka svojmu pôsobivému výkonu osvedčia aj v podmienkach dlhodobého a intenzívneho používania. Bez ohľadu na potreby a veľkosť vášho autoservisu alebo dielne sa oplatí vybaviť ju ergonomickými systémami na ukladanie a prepravu náradia, príslušenstva a ďalších predmetov, ktoré chcete mať po ruke. Vozíky na náradie a modulárny skladovací systém PACKOUT™ od spoločnosti MILWAUKEE® vám to umožnia.

Sortiment PACKOUT™ dopĺňa praktický stacionárny skladovací systém PACKOUT™ SHOP STORAGE s rozsiahlymi možnosťami prispôsobenia. Môžete ho bezpečne zavesiť na stenu a pohodlne umiestniť všetko elektrické náradie a príslušenstvo. Patria sem háčiky, police, držiaky na akumulátory a elektrické náradie a zásobníky. Vďaka nemu môžete ľahko ukladať, triediť a vyhľadávať všetko vybavenie vo svojej dielni na náradie.

Prečo MILWAUKEE®?

„Výrobky MILWAUKEE® sme sa rozhodli zaradiť do nášho sortimentu vďaka ich kvalite, odolnosti, ale aj širokému sortimentu. Každý deň vidíme, akým výzvam čelia mechanici. Cítime, aká dôležitá je pre nich efektivita, ktorú výrazne ovplyvňuje náradie, príslušenstvo a osobné ochranné prostriedky, ktoré si kupujú." – povedal odborník z Milwaukee.

"Našim zákazníkom poskytujeme prístup k riešeniam s flexibilným akumulátorovým systémom. Rázové uťahováky, vŕtačky, uhlové brúsky alebo pásové pilníky - môžu fungovať zameniteľne na ten istý akumulátor. Je to príležitosť na vytvorenie bezpečnejšieho pracovného prostredia, t. j. bez káblov alebo výfukových emisií. Ak k tomu pridáme sortiment automobilového osvetlenia, ručného náradia, skladovacích systémov PACKOUT™, vozíkov na náradie, príslušenstva vrátane priemyselných hlavíc, vidíme, že náš sortiment je výrazne obohatený aj o nové, cenné riešenia pre mechanikov." - dodáva odborník.

Nepriateľom rýchlosti a flexibility v každej dielni je stratené náradie. Odpoveďou na túto výzvu sú systémy monitorovania náradia, ako napríklad ONE-KEY™ od spoločnosti MILWAUKEE®. Tento systém má niekoľko cenných výhod, ktoré ho na trhu odlišujú. Pomocou ľahko dostupného digitálneho katalógu umožňuje okrem iného kompletnú správu zariadení a úpravu nastavení na diaľku odkiaľkoľvek, čím výrazne predlžuje životnosť zariadení. Dlhodobé a časté používanie elektrického náradia je kľúčom k úspechu. Preto spoločnosť MILWAUKEE® ponúka používateľom elektronický servis.

MILWAUKEE® je popredným výrobcom elektrického náradia Heavy Duty, prenosného elektrického náradia a príslušenstva, ručného náradia, modulárnych skladovacích systémov alebo osobných ochranných prostriedkov pre profesionálnych používateľov. Od svojho vzniku v roku 1924 je značka MILWAUKEE® lídrom v oblasti elektrického náradia v oblasti odolnosti a výkonu. Bez emisií, bez údržby a vždy s dôrazom na maximálny komfort a bezpečnosť používateľa.