Futbalový šampionát INTER CARS 2017!

Futbalový šampionát INTER CARS 2017!

|

Deň plný čírej zábavy a nadšenia! Len nedávno sa uskutočnil na štadióne OSiR v Poľskej Varšave interný „šampionát“ INTER CARS vo futbale. V tomto mimoriadnom podujatí si 7. Mája 2017 pomerali sily a športové skúsenosti zástupcovia až 14 teamov. Farby svojej krajiny hájili kolegovia z Chorvátska, Talianska, Rumunska, Lotyšska, Litvy a Ukrajiny, ale aj zmiešané zoskupenia zamestnancov INTER CARS, ILS, Mann-Humel, Glob Cars, J&M Logistics, či Mahle Poľsko.

Kliknite na pokračovanie článku...

Celé podujatie sa konalo od 9:00 a blížilo sa ku svojmu koncu až o 16:00. Počas tejto doby bolo ihrisko presýtené zábavou, nadšením a rôznymi futbalovými atrakciami.

Do štvrť-finále sa dostalo 8 teamov. V semi-finále si pomerali sily kolegovia z Rumunska a Chorvátska. Ďalší duel prebehol medzi IC Sosnowiec a Glob Cars.

„Úroveň športových a hlavne futbalových zručností sa zvyšuje u hráčov z roka na rok. Všetky teamy predviedli to najlepšie rovnako, ako aj organizátori. Celý event bol pripravený veľmi profesionálne a som rád, že sme mali príležitosť sa zúčastniť“ – vyjadril svoje pocity Gabriel Pop z IC Rumunsko a pridáva, že „bolo veľmi ťažké ukázať na jeden team, ktorý bol pre nich najviac tvrdým oponentom. Všetky teamy boli na vynikajúcej úrovni. Ale rozhodne si zapamätáme kolegov z Chorvátska, s ktorými sme sa stretli v semi-finále“.

„Druhé miesto nie je pre nás prekvapením. Už od samého začiatku sme si boli vedomí našich kvalít a predpokladov skončiť minimálne v prvej pätke. Rozhodne však môžem povedať, že boj nebol jednoduchý. Našťastie sa nám podarilo dostať až do finálovej časti. Bolo mimoriadne ťažké merať si sily s kolegami z Rumunska, s ktorými sme sa stretli hneď na začiatku podujatia“ – povedal Mariusz Fluder z Glob Cars Teamu. „Organizácia podujatia bola mimoriadna“.

Po prvý krát v histórii sa zápas vysielal aj online pre tých, ktorí nemali možnosť prísť do Varšavy, a to prostredníctvom www.ic-tv.pl a Inter Cars Facebook.

Kliknite na VIDEO z podujatia. Kliknite na FOTOGALÉRIU z podujatia.

Výsledky podujatia Futbalového šampionátu INTER CARS 2017:

Štvrť-finále:

IC Chorvátsko – ILS (4:0)

IC Rumunsko – IC Litva (4:2)

IC pobočka Sosnowiec – Mann Humel (4:0)  

Mahle Krotoszyn – Glob Cars 3:3 (penalty 3:4)

Semi-finále:

IC Chorvátsko – IC Rumunsko 2:2 (penalty 1:2)

IC pobočka Sosnowiec – Glob Cars 0:0 (penalty 2:3)

Boj o tretie miesto:

IC pobočka Sosnowiec – IC Chorvátsko (5:3)

FINÁLE

IC Rumunsko – Glob Cars 5:2

Kolegom samozrejme gratulujeme a tešíme sa na spoločné stretnutia!